Bevestigd: iPhone 8 waterdicht en kan draadloos laden

Auteur: , 32 Reacties
iPhone

Er is weer wat informatie naar buiten gekomen over de nieuwe iPhone.

De productie van de iPhone vindt in Aziรซ plaats en bedrijven daar krijgen dus als eerste de nieuwe iPhone te zien. Apple controleert streng dat firma’s niet uit de school klappen, maar 100% garanderen kun je dit niet. Regelmatig verschijnen er daarom vage plaatjes en video’s op het internet van nieuwe iPhones, vaak afkomstig van medewerkers van deze fabrieken.

Dit keer geen vaag gerucht, maar een keiharde bevestiging als het gaat om nieuwe features voor de aanstaande iPhone. Een topman van een assemblagebedrijf heeft tegenover Nikkei gezegd dat de nieuwe iPhone (eindelijk) waterdicht zal zijn. Daarnaast krijgt de smartphone ook mogelijkheden om draadloos te kunnen laden. De uitspraken komen overheen met eerdere geruchten.

Robert Hwang, de man die de uitspraken deed, is topman bij Wistron. Een bedrijf dat iPhones assembleert. Ze zijn niet de enigen. Naast Wistron assembleert ook Foxconn in Taiwan iPhones. De nieuwe iPhone zal naar verwachting over drie maanden worden gepresenteerd.32 reacties

Let op, draadloos laden was altijd gelul en onhandig volgens vele Apple user …… Straks als ze het zelf hebben is het opeens Geweldig en gebruiken ze het graag.

Was destijds ook met waterproof het geval. Herinner me de opmerkingen nog wel zoals ” wat een onzin, je gaat er niet mee zwemmen … ”

Nu willen ze niet zonder die feature.
@turbobrick: hier apple fanboy

“Draadloos laden” op een vast punt ( matje ) is een nutteloze gimmick …. ook op iphone 8. En dat vinden VELE apple fanboys met mij. Sterker nog …. hoop fandroids ook.

Waterdichtheid is overrated … 1 maal laten vallen en je weet nooit zeker of ie nog waterdicht is … ook iphone 8. En jup … heb nog nooit iemand met een mobiel zien zwemmen.
@dgh74: Het wordt echt geen draadloos opladen met dat StarWars wireless gedoe waar jij in geloofd … Let op, gewoon met matje en dergelijke en volgens de geldende standaards, immers daar speelt de industrie al jaren op in.

Dat jij het niks vind zegt niks van andere gebruikers. Wees blij, er komt eens iets bij ipv van het weghalen van zaken zoals Apple het laatste jaar doet.

Op dit punt loopt het prima in lijn conform een trendvolger.

Na de volgende zaken:

– grotere schermen
– Oled
– dual camera
– waterproof
– NFC

volgt men nu ook de draadloze en de minimale bezel trend.
@turbobrick: eeeh dat het een matje gaat worden is al ff een feit. Ook een feit dat apple een bedrijf heeft overgenomen dat echt draadloos laden mogelijk maakt. Dus iphone 9 mischien.

Dat anderen het een wonder vinden om een matje uit de kast te pakken en in het stopcontact te stoppen en daar de telefoon op te leggen die je niet kan gebruiken ….. prima hoor …. moeten ze zelf weten toch. Ik als fanboy zie het als nutteloos op een iphone 8.

Net als het nutteloos is om een homeknop achterop de iphone 8 te plaatsen …. of het installeren van een nutteloze irisscanner.

Dat is mijn mening … en nogmaals … de mening van vele vele fanboys EN fandroids

Ow ff over die camera …. google een lijst waar alle telefoons met dubbele camera staan.

The functioning of the cameras is DIFFERENT from the OTHER offerings, though. This is because the two 12-megapixel lenses in the iPhone 7 Plus are Wide-angle and telephoto cameras, where the telephoto lens can do some optical zooming, and the other lens is useful for wide-angle shots. Of course, youโ€™d be able to do a LOT MORE, including the depth of field and focusing as well.

Jij ziet een dubbele camera en roept van alles …. over werking niets … alleen maar roepen. En veel herhalen ook.
@turbobrick: Apple perfectioneert het ook dat is het verschil, met die android rommel is het ook niets.
@bofkont: psies … en turbo snapt trendsetter / volger niet.

Niet de eerste met vingerafdrukscanner …. maar wel de eerste die een versie had die het doet zoals het moet ( niets vegen … gewoon gebuiken ). Daarmee is de trend gezet … en de rest heeft dat voorbeeld gevolgd

Niet de eerste smartwatch … maar wel de standaard gezet en de rest volgt. En nog steeds is de apple watch bij far de beste ( smaken verschillen en die samsung ring is een betere oplossing naar mijn mening ). Maar nog steeds de beste.

Niet indrukbare homeknop met feedback … de rest volgt ( zelde soort achterop de s8 als ik het goed heb )

3d touch … nu ook op android toestellen

Niet de eerste met AR maar de rest gaat volgen omdat apple het doet ( de trend gezet )

Hopelijk fingerprint in scherm … de rest zal volgen.

Niet de eerste winkel … maar toch kan samsung niet een winkel met eigen format ontwikkelen … een cloon van de apple stores.

Je hoeft niet de aller eerste te zijn … om een trend te zetten. Spijkebroeken met wijde pijpen komt uit de jaren 60 … maar was toch een nieuwe trend in de jaren 90 geloof ik. En heeft een niet hippie de trend gezet !

Appstore … niet de eerste ( denk ik ) maar men volgt wel het apple model …. trend gezet … niemand iets anders of origineels

Etc etc etc

En natuurlijk … Ook apple maakt zich hier schuldig aan.
@dgh74: Apple en AR? Vertel? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Owja! Tim Cook zei ooit eens dat hij het een interessante techniek vindt.

Zegt project tango jou iets?
@ffw88: jup dat is een experimenteel ding dat google aant ontwikkelen is toch. Dus ???? Is er niet … nog geen trend gezet. Mischien komt het niet eens …. dus ???

Daarbij … mega problemen. Werk super in een vaste omgeving mbt tot navigatie … maar alleen in een vaste omgeving. Bij een veranderende omgeving houd het op. Dit is geen trend … en zal nog jaren duren voor het uberhaupt een nieuwe trend kan worden.

Heb je enig idee hoeveel zaken apple in ontwikkeling heeft die een trend kunnen worden ? Uiteindelijk zal maar een heeeel klein percentage het overleven.

Het apple AR gebeuren is een feit. En over een jaar spelen we command en conquer in de huiskamer met real time belichtings effecten etc. En in combi met de 3d cameras gaat er een nieuwe wereld op om zelf AR content te maken.

En de rest zal volgen … en waarschijnlijk ook weer verbeteren …
@ffw88: mischien wat duidelijker wanneer ik zeg :

Ar is niet nieuw … maar nooit een trend geweest. Het grootschalig toepassen … intergratie in UI … combi met 3d camera … op een gebruiksvriendelijke manier … dat is de nieuwe trend.

Google glasses … net zo’n projectje als Tango … geen trend en zal het nooit gaan worden.
@dgh74: goh, wat ben ik blij dat ik jou niet op m’n verjaardag heb. Het is nog erger met je gesteld dan ik dacht..
@ffw88: Aan je reactie te zien zou het toch niet meer zijn dan een kinderfeestje…
@dgh74: Daarom wou ik je ook uitnodigen. Loop je mooi de Appletaart mis.
@dgh74: De standaard gezet met smartwatches?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Nog zo’n Apple fanboy…

De eerste die uitkwam werd zeer matig ontvangen. Totaal niet intuรฏtieve software en ziet eruit als een vrouwen speelgoed.

De Gear S2 en nu helemaal de Gear S3 zijn vele malen betere en mooiere smartwatches. Volgens mij verwar jij verkoppaantallen met kwaliteit.
@wgaca: weer een fandroid die niet weet hoe ie moet googelen … wat is dat toch.

Jij hebt het over SMAAK … niet over functionaliteit … en de applewatch komt er over het algemeen als beste uit.
@bofkont: Apple perfectioneert ook?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Apple fanboy alert!

Vertel… Zoals de eerste phablet die ze uitbrachten en 0,0 gebruik maakte van het scherm (en nog steeds)? Zoals Apple pay dat niet overal te gebruiken is? Zoals niet de hoogste waterdichtheid? Zoals een nutteloze dubbele camera waarbij bij weinig licht noch portrait mode gebruikt kan worden noch een fatsoenlijke zoom functie heeft die eigenlijk niks beter is dan digitale zoom? Zoals Apple watch met een bagger besturingssysteem? Zoals het weglaten van een headphone jack? Zoals het moeten gebruiken van een dongle in 2017? Zoals telefoons die buigen als je erop zit? Zoals telefoons die al krassen als je ernaar kijkt? Zoals telefoons die een blazend geluid maken bij intensief gebruik? Zoals schermen die er mee ophouden? Zoals al die talloze updates die voor problemen zorgen zoals WiFi, airplane mode etc. Zoals antenne problemen?

Ik kan nog wel even doorgaan… Mijn punt: maak jezelf niet zo belachelijk met je opmerkingen
@wgaca: leer google gebruiken … dan zal je een veel langere lijst vinden over android telefoons.
@dgh74: Hilarisch zeg… Een iSheep die een ‘fandroid’ verteld dat hij google moet leren gebruiken. Het moet niet gekker worden. Durf jij dat Google zelf wel te gebruiken? Is allemaal bagger toch?

En welke Android telefoon doel je op precies? Zijn er nogal wat namelijk… Ik snap echter dat je weinig keus gewend bent bij iOS! ๐Ÿ˜‚
@wgaca: nah google gewoon een model en daarachter problem … begin maar met s8 … s7 … als je echt weet hoe je je geliefde google moet gebruiken dan ben je wel ff zoet. Inderdaad triest dat in dat een fandroid uit moet leggen.

Ben je niet gewoon turbobrick met een ander account ? Je kraamt dezelfde onzin uit :-) … zelfde kennis van google gebruik ( blijkbaar geen kennis ) …. sjucht

Prettig weekend
@dgh74: Meh, vind mijn comeback sterker… ๐Ÿ˜

Je slaat echter de plank alleen totaal mis, zoals ik je hier wel vaker zie doen… Ik reageerde op de lachwekkende en misplaatste opmerking van je butt-buddy ‘bofkont’ (whats in the name..๐Ÿ˜‚) dat Apple alles perfectioneert, waar jij overigens ongevraagd en blind op reageerde, maar wat aantoonbaar onjuist is. Ik heb echter nooit arrogant verkondigd dat ‘Android’ alles perfectioneert, dus nogmaals, je slaat volledig de plank mis met je tegenargument naar mij toe.

Met alle respect, maar volgens mij kan je maar beter van je ‘prettig weekend’ gaan genieten, want hier wordt je duidelijk onder de tafel gelult ๐Ÿ˜‰
@wgaca: *Geluld
@wgaca: ow sorry man … ik had ff moeten vragen of ik een reactie mocht geven.

Ow sorry dat het niet duidelijk is dat ik geen gekleurde bril heb … had duidelijker moeten zeggen dat ik samsung horloge mooier vind … en dat apple zich net zo goed schuldig maakt aan zaken ( of ben je diezelfde turbobrick die ook moeite heeft met lezen ? )

Sorry man ….

Je hebt gelijk …
samsungs krassen niet … buigen niet … zijn super veilig … super die vingerafdruk scanner … android is veeeeel sneller dan IOS … note 7 was een apple complot en fake news … er zijn geen 800 miljoen android malware besmettingen … apple is zwaaaar gehacked en vol met virussheit … De ondersteuning van android is super en HUGE … de iphone 7 is zooooveeel langzamer dan de S8 …. standaard reclame op de S8 is zo klantvriendelijk want die meldingen fleuren het scherm zo op … en samsung is verschrikkelijk veel goedkoper dan apple. IK LUST GEEN APPELS.

Hoop dat we nu weer vriendjes zijn ๐Ÿ˜‚

Nu echt prettig weekend
@dgh74: Wow… Was dit je geรฏnstitutionaliseerde alter ego ofzo?

Serieus man, ga ff hulp zoeken. Je lijkt wel een schizo. Heeft ook echt helemaal niks meer met het onderwerp te maken… Lijkt erg op een wanhoopsdaad uit machteloosheid.

Sterkte ermee.
@wgaca: kzal je 1 keer helpen

Type in google : samsung s8 problemen

* Eigenaars Samsung Galaxy S8 en S8+ klagen over audioproblemen

* UPDATE MET OPLOSSING VOOR SCHERM- EN WI-FI PROBLEMEN SAMSUNG GALAXY S8 BESCHIKBAAR

* SOMMIGE SAMSUNG GALAXY S8 / S8+ TOESTELLEN HERSTARTEN ZICHZELF

* LET OP: SAMSUNG GALAXY S8 EN GALAXY S8+ ZIJN ERG BREEKBAAR

* Galaxy S8 toont in sommige gevallen problemen met draadloos opladen

* Galaxy S8 Has Some Embarrassing New Problems

* Samsung Galaxy S8-release geplaagd door reboot-problemen en rode gloed

* S8 Snel opladen is niet รฉcht snel

* Samsung Galaxy S8 en S8+ hebben problemen met draadloos laden’

En zo kan ik nog ff doorgaan …. probeer het in het engels als je dat uberhaupt kunt ( anders google translate ) … dan word je helemaal niet goed. En dit is in 1 minuut gevonden … over 1 android model. Check S7 eens …. tjeeez
@dgh74: Hahaha, als we dat soort pietluttige dingen erbij gaan halen die de media niet eens halen, dan heb ik nog wel een lijst die 5 keer zo lang is bij de iPhone! Serieus, wat een zielige en gefrustreerde comeback…

Ik heb enkel nog de grote en massale problemen aangehaald van de Eifoon en jij komt hiermee aanzetten! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Ik ga nu inderdaad prettig weekend vieren. Toedeloe
@wgaca: Zoooooo dom … de S7 is zelfs op radar geweest.

En inderdaad eifoon 6 haalt de pers dat ie buigt als je er met 150 kilo op gaat zitten tijdens 3 uur autorijden … en dan komt de S6 … en dan … TYPE IN GOOGLE ” samsung bendgate ”

* Samsung Galaxy S6 Edge bends under same weight as Apple’s iPhone 6 Plus

* For Samsung, turns out Karma’s a ‘bendgate’ ( das een leuke )

* Bendgate II: Samsung Galaxy S6 Edge bends just like the iPhone 6 Plus

Das dus presies het punt … apple is nieuws …. de rest doet er niet toe. En het ergste is … fandroids halen constant bendgate aan ( ergens op nieuws gezien ) maar kopen vervolgens een telefoon die net zo makkelijk ( zelfs makkelijker ) kan buigen zonder dat ze het weten. De iphone krast … man android telefoons niet dan ???

GOOGLE EENS IN JE WEEKEND
@dgh74: Wat pas echt dom is, is dat jij niet begrijpt wat structural weakness is. De S6 Edge (niet de gewone S6) boog inderdaad bij dezelfde druk IN HET MIDDEN van het toestel. Compleet irrelevant alleen omdat de iPhone boog bij de VOLUME KNOPPEN.

Met andere woorden, die biased Amerikaanse test (betaald door Apple) om de iPhone gunstiger te doen voorkomen ten koste van de S6 Edge (niet de gewone S6, want die was beduidend beter in elkaar gezet dan de Eifoon van cola blikjes aluminium), sloeg ook volledig de plank mis, omdat beide toestellen in het midden sterk genoeg zijn tegen alledaagse druk, maar dat is nu nou net niet waar het probleem lag van de iPhone 6, of wel soms, Sherlock? Doe je gekleurde bril eens af kerel.

En Samsung komt niet in het nieuws?? Wel eens van de Note 7 gehoord?

Man man man, zelden zulk dom en slecht onderbouwd gezwets gezien…
@dgh74: Overigens leert Samsung, in tegenstelling tot Apple, wel van hun ‘fouten’:

https://youtu.be/vGW4vkqA8Tc

En dat is zelfs op het gedaan op het kanaal “Everything Apple Pro”. Dat moet helemaal zuur voor je zijn!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@wgaca: helemaal niet zuur … WAARHEID is waarheid. S8 heeft supermooi scherm … en is sterk ( behalve bij vallen dan ). Apple heeft wel degelijk geleerd … is er een iphone 6s bendgate ? Dat de S8 sterk is wil niet zeggen dat de iphone 7 zwak is. Iedere telfoon kan buigen.

De bendgate is trouwens zwaar overdreven en je hebt gelijk wat dat zwakke punt aangaat. Maar eigenlijk is het nooit een ECHT probleem geweest. De eerste maanden … hoop aandacht en het leek een mega issue… uiteindelijk een storm in glas water. Maar zeker niet netjes. Maar nogmaals … na bendgate zijn er vele telefoons op de markt gekomen die eigenlijk zwakker zijn … en nooit opgeklopt omdat het geen apple product was
@dgh74: Zoek even op Youtube naar EverythingApplePro iPhone 7 vs S8 bendtest, kun je zien hoe Samsung daadwerkelijk leert van zijn ‘fouten’ en Apple klaarblijkelijk niet!

3 jaar later en die dingen buigen nog steeds!! Duurt wel lang hรจ, dat perfectioneren…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Welkom in 2015, wat zeg ik, 2014 apple
@Jantje_555: Android zit van dat nog in de jaren 90 wat een meuk is dat zeg.
Onveilig en niet gebruiksvriendelijk.
@bofkont: turbo leeft ook in de jaren 90 aangezien hij het reeds ontwikkelde ECHTE draadloos laden als “star wars” ziet :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).