Bezichtig een woning op Funda voortaan met een VR-bril

Funda-VR-bezichtiging
Foto’s op je beeldscherm bekijken van je potentiële nieuwe woning is toch niet hetzelfde als er zelf middenin staan. Funda biedt vanaf nu een middenweg met de virtual reality bezichtiging van een huis.

Woningzoekenden kunnen nu al meer dan 30.000 woningen en kantoren op deze high-tech manier bezichtigen. Zolang aanbieders een 360-graden foto hebben komen ze in aanmerking voor de VR-mogelijkheid. Deze foto’s waren altijd al te bezichtigen vanaf de website, maar een virtual reality bezichtiging voegt volgens Funda meer toe.

Voordelen voor iedereen
NVM-makelaars die meewerken aan deze nieuwe functie van Funda kunnen de huizen gratis laten bezichtigen door het scherm van een VR-bril. Dit levert volgens Funda voor zowel de makelaar, de koper als de verkoper voordelen op. Het wordt op deze manier bijvoorbeeld gemakkelijker om sneller meerdere woningen te bekijken.

Als een virtueel bezoekje aan het huis bevalt, kan vervolgens een fysieke bezichtiging gepland worden. Bovendien is het volgens Funda een leuke extra reden om naar een makelaar te gaan. De virtuele bezichtigen worden uitgevoerd met een Oculus Rift.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *