Biertje openen en oppakken in dezelfde beweging. Handig!

Psskk...Ahhh...
Soms komen we dingen tegen waarvan we ons afvragen; waarom is dit niet eerder uitgevonden?

Er zijn vele manieren om de dop van een bierflesje af te wippen, maar voor de meeste heb je twee handen nodig. Met de GrOpener van fotograaf Mark Manger heb je dat probleem niet meer. Met dit ding pak je het flesje op en open je het in dezelfde beweging, met dezelfde hand.

Maar dat is volgens de video (geheel in TellSell-stijl) niet alles. Op het ding zit ook een haakje waarmee je de lipjes van blikjes naar boven kan peuteren en deze makkelijk openen kan. Ook zit er een magneetje op zodat je ‘m aan de koelkast kan hangen en zo altijd binnen handbereik hebt.

Met de zomer en het mooie weer (want in Nederland betekent het een niet noodzakelijk ook het ander) in aantocht zien wij wel wat in het dingetje. Alles wat ons helpt om sneller de dorst te lessen is goed. Wel is het de vraag waar die muur-openers van vroeger gebleven zijn. Zelfde principe, alleen dan vast aan de muur…

Ook eentje bestellen? Ze kosten 16 dollar, maar op dit moment hebben ze een aardige levertijd. Ook staat er niets over internationaal verzenden op de website. Desalniettemin, leuke gadget voor de zomer!

Video:
[gv data=”2geZbY8dWEo”][/gv]

Bonusvideo! Ook handig (ha!) als je een hand mist en nog steeds dorst hebt:
[gv data=”n43O6gOMrCg”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *