Bill Gates blijkt ook DJ te zijn [video]

God, eh Gates is a DJ
Dat Bill Gates tegen Apple en voor de FBI is, was niet het bizarste nieuws van de week. De Microsoftoprichter blijkt ook nog te kunnen DJ’en.

OK, eigenlijk kan hij er geen moer van en is hij gewoon een acteur in een van de lame filmpjes van Jimmy Fallon. Bill en Melinda Gates waren in de Tonight Show om hun goede doel onder de aandacht te brengen.

De heer en mevrouw Gates hebben vrijwel hun gehele miljardenvermogen ter beschikking gesteld aan het verbeteren van de wereld. Iets wat ook Mark Zuckerberg laatst trouwens ook deed. Jaarlijks schrijven ze in hun jaarverslag dan ook een brief – Gates Letter – waarin ze de rest van de mensheid oproepen om ook wereldverbeteraars te worden.

De jaarlijks terugkerende grap van Bill bij Jimmy is ‘I would do anything [to get the people to go to www.gatesletter.com]. Daarna laat Fallon de arme nerd weer iets geks doen. Dit jaar is Gates een EDM-DJ. Nou Afrojack pas maar op, want Gates komt je halen:

[gv data=”3aiW-bjpuws”][/gv]

OK, misschien ook niet.

Eén reactie

  1. DJ’en = Naam (opgebouwd met DJ’en, presenteren, kont en tieten, roddelpersschandalen of whatever) X voorgemixte mix. Via deze formule is Bill Gates net iets minder dan pak ‘m beet Avicii en ongeveer 291.898.372 keer beter dan Anna Drijver of Dave Roelvink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *