Binnenkort kun je Sonic spelen op Nintendo Switch

Binnenkort kun je Sonic spelen op Nintendo Switch
En nog meer andere spellen

De klassieke Sonic ervaring keert terug met een twist op de Nintendo Switch. In het spel Sonic Mania kun je kiezen om als Sonic, Tails of Knuckles te spelen en te racen door nieuwe Zones.

Alle speelbare karakters hebben ook nog eens nieuwe capaciteiten om de slechte Dr. Eggman en zijn robots te verslaan. Ook zijn er in het spel nieuwe paden en geheimen te ontdekken.

Het spel is gericht naar echte fans, want naast het vernieuwde spel krijg je ook, als je de Collector’s Edition besteld, nog een deluxe SEGA Genesis collector’s box, een 30 cm groot beeld van Sonic die op een SEGA Genesis console staat en het originele SEGA geluid maakt, een metalen collector’s card met een digitale game code en een SEGA Cartridge met een gouden ring.

Op Amazon kun je de Sonic Mania: Collector’s Edition kopen voor $69,98. Ook kun je op Amazon de losse game Sonic Mania kopen vanaf 31 augustus.

Officieel is er nog geen lanceerdatum bekend maar dit zal waarschijnlijk ergens in augustus worden. Je kunt het spel ook spelen op de Xbox en de PS4.

Er komen deze zomer veel games uit voor de Nintendo Switch. Het spel Arms zal uitkomen op 16 juni en Splatoon 2 op 21 juli. Er worden nog meer games verwacht, die worden aangekondigd op E3 2017 volgende maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *