Binnenkort nog meer kleurrijke Huawei P20 Pro toestellen

Auteur: , 7 Reacties
Huawei P20 Pro

Welke kleurencombinatie zou jij het liefst willen zien?

2018 is geen al te interessant jaar wanneer het aankomt op smartphone designs. Waar de ene fabrikant gestaag aan haar eigen ontwerpen vasthoudt, weet de ander niet zo snel mogelijk hoe ze de inkeping van Apple kunnen kopiëren. Een daarvan is Huawei, maar de Chinese fabrikant komt er nog deels mee weg dankzij de bijzonder mooie twilight-kleurenversie.

De kleurovergang van paars naar groen-blauw heeft iets bijzonders en trekt veel bekijks. Het kleurenpalet is inmiddels zo in de smaak gevallen dat Huawei de kleuren ook bij andere toestellen implementeert. Volgens Android Authority komen er echter nog twee nieuwe twilight-kleurenversies aan.

Op de IFA-keynote in Berlijn zal de fabrikant de nieuwe Huawei P20 Pro-versies uit de doeken doen. De eerste kleurenvariant zou van zwart naar turquoise gaan, met daartussen weer blauw en paars. De tweede variant is voornamelijk wit met subtiele vlagen van geel en roze.

Om de bron te beschermen is het voor Android Authority niet mogelijk om de beelden nu al te delen met de wereld. Voor nu moeten we dus nog ongeveer een week wachten tot de presentatie van Huawei in Berlijn. Wij zijn in ieder geval benieuwd of de nieuwe kleurenpaletten een verkoopsucces zullen worden.7 reacties

Ja, Huawei rukt op en weet schijnbaar steeds beter wat de mensen willen ….
@turbobrick: volgens mij lezen ze goed mee op de diverse fora en nieuwssites, want een hoop van de ‘ergernissen’ die vaak over hun producten zijn uitgesproken worden geleidelijk aan aangepakt. Dat geldt voor zowel de EMUI rom als bijvoorbeeld voor het update beleid. Beiden zijn de afgelopen twee, drie jaar aanzienlijk verbeterd.
@rrrobert: enige wat mij stoort is het ontbreken van een audio jack. Zeker op devices van een dergelijk formaat is plaatsing geen issue. Vind dat jammer.
@turbobrick: goed punt. Op dat vlak doet OnePlus dit bijvoorbeeld wel weer goed.

Overigens, waar de P20 (Pro) geen audio jack heeft, zit deze wél op de Honor 10, die verder voor 95% technisch identiek is aan de P20.
@rrrobert: ja heel bijzonder .. als je er geen winst mee hebt als consument dan moet die Port er gewoon op zitten.
Alleen Samsung en OnePlus snapped dat nog, en met name Samsung doet niet onder qua design, gewicht, functies, accu stamina, etc onder voor de beste smartphones van dit moment.
Oftewel, die Port kan technisch gezien op iedere smartphone zonder concessies te doen.

Ik blijf voorlopig lekker Bij Samsung maar kijk met een schuin oog naar Huawei (indrukwekkend) en OnePlus …
@turbobrick: mijn tip, voeg ook Xiaomi aan dat lijstje toe. Recent twee Xiaomi’s binnen gekregen (Mi A1 voor m’n vrouw, Redmi Note 5 voor m’n dochter) en dat zijn beide telefoons met een zeer goede prijs-prestatieverhouding. Hun huidige flagships, de Mi Mix 2S en de Mi 8, zijn ook beauties met een combinatie van top hardware en een acceptabele prijs.
@rrrobert: Ja, Xiaomi hield ik ook in de gaten. Was tijden wat voorzichtig omdat je tot kort geleden met hun zat te klooien met 4G frequentie banden enzo en ik weinig zin meer heb in customroms en geflash zeg maar.

Maar ik ben loyaal aan NIEMAND, als Samsung straks niet meer bied wat ik graag wil dat vind ik mezelf terug bij Huawei, OP, of mischien wel Xiaomi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).