Binnenkort PS1 en PS2-games op je Playstation 4 spelen?

Binnenkort PS1 en PS2-games op je Playstation 4 spelen
De eerste Gran Turismo, Tony Hawk’s skateboarding of Crash Bandicoot? Straks kunnen we deze oldschool games misschien weer spelen op de PS4.

De Playstation-spellen die je toen super-realistisch en indrukwekkend vond, zijn nu wat betreft graphics lachwekkend. Zelfs een iPhone 1 geeft mooiere beeldeffecten. Toch zou ik (en ik denk meerdere met mij) graag weer eens down memorylane gaan en een van de eerste Playstation-spellen spelen.

Het gerucht gaat dat dit binnenkort mogelijk wordt door emulatie-software van Sony. Een soortgelijk plan heeft Sony met Playstation Now. Via deze manier biedt Sony streams aan waarmee gamers PS3-spellen kunnen spelen op de PS4. Op deze streamingsdienst moeten we helaas nog tot en met het eerste kwartaal van 2015 wachten.

Sony heeft nog geen commentaar gegeven op de geruchten omtrent het beschikbaar stellen van PS1- en PS2 games op de PS4. Laten we hopen dat het er komt, ik heb wel zin in een potje oldschool racen met Gran Turismo 2.

Nog geen reacties

  1. Start een PS3 op en ga naar de Playstation Store. Daar kan je gewoon PS1 en PS2 classics kopen & spelen.. Auteur wekt de indruk alsof dit totaal niet mogelijk is.

  2. Start een PS3 op en ga naar de Playstation Store. Daar kan je gewoon PS1 en PS2 classics kopen & spelen.. Auteur wekt de indruk alsof dit totaal niet mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *