Bitcoin Beursflits: Bitcoin en Altcoins twijfelen over de weekend-koers [video]

bitcoin-beursflits-9-augustus
Toch hebben we op vrijdag wat humor te brengen.

De marktkapitalisatie op de cryptobeurzen blijft redelijk stabiel en schommelde van de $ 301,2 miljard (gisteren) naar de $ 296,7 miljard nu. Terwijl er dagen voorbij gaan dat schrijver dezes het verschil niet op zak heeft en men in andere markten bevend aan de monitor hangt om maar niets te missen van het spektakel noemt men dit in cryptojargon een rustige dag.

Aangezien het al een paar dagen rustig is op de cryptomarkten en de koersen steeds horizontaal lopen bestaat de kans dat de Bitcoin momentum verliest. Dit kan leiden tot koersdalingen. Vooralsnog houdt de Bitcoin nog een positieve kleur op het bord.

Van de Altcoins is dat minder stellig te beweren. De live koersen, die ik, net als de marktkapitalisatie om 16 uur vastlegde, laat dit helder zien.
bitcoin-beursflits-live-koersen-9-8

Zoals we gisteren al verklaarden heeft de Bitcoin een flinke duw door de $ 12.000,- nodig om weer vaart in de koersstijging te krijgen. We zijn beniewud of we dit weekend de champagne kunnen horen knallen. Tot die tijd lijkt het een redelijk rustige en daarmee wat saaie bedoening. Om toch met wat humor af te sluiten keken we even op het Twitter-account van John McAfee. Na zijn bizarre vlucht zit hij nu in Litouwen en daar schijnt hij zich nogal te vervelen. Hij doodt zijn tijd dan ook met het maken van even scherpe als grappige observaties van de (Amerikaanse) politiek en cryptomarkt. Wij delen er een paar.

Zo is John McAfee voorbereid op een Amerikaanse burgeroorlog.

Ook Trump’s ideeën over Social Media Control leiden tot de nodige kritiek en spot.

Na de schietpartijen van eerder deze week kraakte hij een serieuze noot.

Toch was de man daarna weer goed op dreef…

https://twitter.com/officialmcafee/status/1158761681469657089 te kraken.

Hopelijk werkt zijn lach aanstekelijk als je aan het weekend begint. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *