Bitcoin crasht hard, niets meer over van raketstijging

Auteur: , Geen reacties
Oei

Het ging zo goed...

Het zag er even zo rooskleurig uit voor de Bitcoin, maar na een raketstijging, flinke daling en opkrabbelende tendens lijkt het alweer over te zijn met de zonnige stijgingen van de grootste cryptomunt.

Het doorbreken van de piek van $13.000 was vorige week een flinke verrassing voor crypto-liefhebbers, maar na die korte sprint omhoog leek het al snel naar een stabilisatie van rond de $11k te gaan. Dat was ook wel, tot er gisteren spreekwoordelijke paniek op de virtuele beurs ontstond.

Bij het aanbreken van 30 juni schreven Bitcoin-eigenaren nog ruim $12.000 per eenheid in hun aantekeningenboekje, maar sindsdien is er nauwelijks meer iets over van die initiële winst van de afgelopen anderhalve week. Sterker nog, we zijn weer terug bij af.

Op 22 juni begonnen we rond de $9800 en op het moment van schrijven zitten we op $9791 per eenheid. Dat is een daling van maar liefst 18% binnen 2 dagen!

Kortom, het optimisme van de afgelopen weken heeft een flinke dreun moeten incasseren, nu we eigenlijk weer terug zijn op dat originele startpunt. Of dit een tijdelijke dip is of dat we weer een hele hypecyclus door moeten voor we de $13k weer aantikken, zal alleen tijd ons leren.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).