Bitcoin weet nog geen doorbraak te pakken

Bitcoin weet nog geen doorbraak te pakken
En kwakkelt nog even door.

Sinds de opleving van vorige week is Bitcoin redelijk stabiel te noemen. Aan die stabiliteit lijkt nu een einde te komen, want de bekendste cryptomunt ter wereld ondergaat een daling. Op dit moment heeft de Bitcoin een waarde van circa 3.550 dollar. Naarmate het einde van de week in beeld komt is er het tegenovergestelde van een opleving bezig.

Een harde klapper kun je het met een daling van ongeveer 0,60 procent niet noemen. De negatieve sfeer drukt wel door bij andere cryptomunten. Ook Ethereum, Litecoin en Tron zitten in de rode cijfers vandaag. Grotere dalingen zijn er voor Monero, met ruim vier procent, en NEO die meer dan vijf procent daalt.

De markt lijkt in afwachting te zijn van wat eind deze maand gaat komen. Als de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) niet voor een tweede uitstel kiest, maakt de instantie uiterlijk eind februari een keuze of Bitcoins wel of niet naar Wallstreet gaan komen. De geluiden zijn vooralsnog positief, maar daar is nu nog vrij weinig over te zeggen. Afwachten dus, precies wat de markt nu doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *