Bitcoin weet te herstellen van flinke klapper

Bitcoin weet te herstellen van flinke klapper
De ene dag is de andere niet.

De Bitcoin heeft deze periode een hoog pump & dump gehalte. Er is veel activiteit te bespeuren met betrekking tot de cryptocurrency en dat zie je terug in de koerswaarde. Bitcoin daalde gister naar een dieptepunt na een periode flink te zijn gestegen.

De munt daalde zelfs onder de 10.000 dollar. Een daling van duizenden dollars, waar er eerst nog sprake was van een waarde van ruim meer dan 13.000 dollar. De daling van gisteren heeft investeerders gelonkt. Gistermiddag was er alweer sprake van een kleine stijging, maar het ging pas echt los omstreeks tegen het einde van de middag.

Bitcoin stond toen op een waarde van zo’n 10.500 dollar. Sindsdien is de munt weer aan het stijgen. Afgelopen nacht om 02:00 werd de volgende koersstijging in gang gezet en de munt staat op een koerswaarde van bijna 11.500 dollar op het moment van schrijven. Een stijging van bijna 20 procent in vergelijking met een dag geleden. De vraag is nu of Bitcoin weer naar het niveau van vorige week gaat klimmen of toch weer daalt na deze opleving. Het zijn spannende tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *