Bizar: 6 mensen aten vrijwillig LEGO op

Auteur: , 3 Reacties
Bizar: 6 mensen aten vrijwillig LEGO op

Altijd al willen weten wat er kan gebeuren als je LEGO gaat eten?

Kleine kinderen stoppen van alles in hun mond. Daarom is het altijd oppassen als er bijvoorbeeld kleine objecten in huis rondzwerven. Bijvoorbeeld LEGO-blokjes, waar een ouder kind mee aan het spelen is.

Het doorslikken van objecten wordt altijd omschreven als levensgevaarlijk, maar hoe zit dat in de praktijk? Er is maar één manier om daarachter te komen en dat is het daadwerkelijk proberen. Onderzoekers hebben zes volwassenen (drie mannen, drie vrouwen) gevonden die vrijwillig LEGO wilden eten.

Het ging hier niet om de blokjes, maar om de hoofden. Zes mensen, zes LEGO-hoofden. Uit het onderzoek komt naar voren dat het eten van een hoofd in elk geval voor een volwassene niet heel gevaarlijk is. Het avontuur van LEGO werd gevolgd om te kijken wat er met het stukje speelgoed gebeurd in het menselijke lichaam. Uit het onderzoek pleek dat de LEGO na een paar dagen opduikt in de ontlasting van de proefpersonen. Bij geen van de gevallen bleef de LEGO daadwerkelijk achter in de maag of iets dergelijks. Mocht je honger hebben: eet gerust een LEGO-hoofd op?3 reacties

Beetje raar verhaal, volgens mij is het risico niet doorslikken maar verslikken.
@jochempie: De hoofdjes zijn volgens mij ook onder andere hol zodat je nog kan ademen mocht hij vast in je keel komen te zitten.
LEGO-hoofd eten? Ik ben toch geen kannibaal!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).