Bizar: vrouw bevalt tijdens Uber-rit van dochter

Auteur: , Geen reacties
Vrouw bevalt in Uber van dochter

Dat zijn nog eens verrassingen... Denk je als Uber-chauffeur aan een normale shift te beginnen, heb je opeens een extra passagier op de achterbank.

Siti Halimah Mahamud had al last van weeën toen ze instapte en wilde zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. In een verklaring legde ze uit dat ze eigenlijk ook een ambulance wilde inschakelen, maar de Uber stond sneller voor de deur, dus ze stapte alsnog in.

Uber-chauffeur Danny Chong was bijna bij het ziekenhuis, maar hoorde opeens gegil op de achterbank. Zonder in detail te treden: baby Sofwah werd langs de kant van de weg op de wereld gezet en kreeg een wel heel bijzondere geboortelocatie: Ayer Rajah, een willekeurige weg in Singapore.

Chong klaagde na het incident bij zijn werkgever, want het lukte hem niet meer om zijn auto schoon te krijgen. Sterker nog: hij moest naar Maleisië uitwijken om iemand te vinden die überhaupt aan de klus wilde beginnen. Vervolgens waren er heel wat reinigingsbeurten voor nodig om de vlekken én de vieze geur weg te krijgen.

Uber betaalde uiteindelijk voor de schoonmaakkosten. Halimah kreeg 200 euro aan Uber-tegoed en een rompertje voor haar dochter.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).