BlackBerry Messenger vanaf dit weekend op Android & iOS

BBM op Android & iOS
Last van heimwee naar het oude vertrouwde pingen sinds je bent overstapt van BlackBerry naar Android/Apple? Maar je dan vooral geen zorgen, want vanaf komend weekend kan je ook lekker pingen op je Android telefoon of iPhone.

BBM (BlackBerry Messenger) is een van de belangrijkste bezittingen van het geplaagde bedrijf. En dat is precies de reden waarom besloten is om BBM ook beschikbaar te maken op niet-BlackBerry’s. Op die manier hoopt BlackBerry de strijd aan te kunnen gaan met WhatsApp, Skype, Facebook Messenger en vele andere.

Vanaf 21 september staat BBM in de Google’s Play Store voor telefoons die draaien op Ice Cream Sandwich of Jelly Bean, oftewel Android 4.0 of hoger. En vanaf 22 september is BBM ook te vinden in de App Store en te downloaden op iPhone’s die draaien op iOS 6 en iOS 7. Of je kijkt gewoon op www.bbm.com.

Geef jij BBM nog een kans? Of ben je inmiddels zo verslingerd aan WhatsApp dat je geen behoefte meer hebt om te pingen? Een groot verschil tussen apps als WhatsApp en BlackBerry Messenger is in elk geval wat mensen toevoegen gaat met een unieke PIN en dat je dus niet op basis van telefoonnummer of e-mailadres zoals bij veel andere diensten. Dat is iets omslachtiger, maar beschermt wel je privacy beter.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *