Blackberry toont twee nieuwe toestellen

Auteur: , 2 Reacties
Blackberry toont twee nieuwe toestellen

Tijdens een bijeenkomst heeft Blackberry de opvolger van de Bold gepresenteerd en een nieuwe vierkante telefoon met de naam Passport.

Blackberry presenteerde beide toestellen naast de al eerder aangekondigde Blackberry Z3. De meest opvallende is de vierkante Passport. Deze heeft drie regels aan fysieke toetsen aan de onderzijde. Het heeft een scherm van 4,5 inch met een resolutie van 1440×1440 pixels. Verder zijn er nog maar weinig details bekend.

Het andere toestel heeft de naam Classic gekregen. Deze zal de toestellen in de Bold lijn gaan vervangen. Hij vertoont dan ook een aantal overeenkomsten zoals het grote toetsenbord. Beide toestellen zouden volgens Crackberry begin volgend jaar op de markt moeten komen.

Volgens de geruchten zou John Chen, de CEO van Blackberry, erg trots zijn op de nieuwe Passport. Het toestel zal in twee kleuren beschikbaar komen en John heeft er hoge verwachtingen van. Of het marktaandeel van Blackberry zal stijgen met deze nieuwe toestellen is nog maar de vraag. Wereldwijd verkocht Blackberry afgelopen kwartaal ‘maar’ 2,6 miljoen telefoons.2 reacties

Is dit een bericht uit de oude doos? of bestaat Blackberry nog?
Whats next? de nieuwe Palm pilot, zo groot als een bureau calculator?
Nu ze Android app support geven gaat het misschien terug beter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).