Blackberry toont twee nieuwe toestellen

Blackberry toont twee nieuwe toestellen
Tijdens een bijeenkomst heeft Blackberry de opvolger van de Bold gepresenteerd en een nieuwe vierkante telefoon met de naam Passport.

Blackberry presenteerde beide toestellen naast de al eerder aangekondigde Blackberry Z3. De meest opvallende is de vierkante Passport. Deze heeft drie regels aan fysieke toetsen aan de onderzijde. Het heeft een scherm van 4,5 inch met een resolutie van 1440×1440 pixels. Verder zijn er nog maar weinig details bekend.

Het andere toestel heeft de naam Classic gekregen. Deze zal de toestellen in de Bold lijn gaan vervangen. Hij vertoont dan ook een aantal overeenkomsten zoals het grote toetsenbord. Beide toestellen zouden volgens Crackberry begin volgend jaar op de markt moeten komen.

Volgens de geruchten zou John Chen, de CEO van Blackberry, erg trots zijn op de nieuwe Passport. Het toestel zal in twee kleuren beschikbaar komen en John heeft er hoge verwachtingen van. Of het marktaandeel van Blackberry zal stijgen met deze nieuwe toestellen is nog maar de vraag. Wereldwijd verkocht Blackberry afgelopen kwartaal ‘maar’ 2,6 miljoen telefoons.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *