Deze Lamborghini smartphone kost slechts 6.000 dollar

Lamborghini-smartphone
In de tijd van verlanglijstjes, mag deze exclusieve Lamborghini 88 Tauri smartphone niet ontbreken.

Uiteraard niet serieus, want de enige reden dat deze smartphone zo enorm duur is, is het logo dat erop geplakt zit (kop hem maar in Apple-critici). Deze telefoon heeft namelijk niets te maken met het automerk Lamborghini. Tonino Lamborghini, de zoon van oprichter Ferruccio Lamborghini, heeft bepaalde rechten van de merknaam Lamborghini in handen, die hij graag op de meest uiteenlopende voorwerpen plakt.

De Lamborghini 88 Tauri bestaat volledig uit leer en staal, heeft een 5-inch scherm, een quad-core Qualcomm 801 processor en een prijskaartje van 6.000 dollar (omgerekend 4.880 euro). Er worden maar 1947 exemplaren van gemaakt, dus reken maar dat de prijs in de toekomst verder omhoog zal gaan.

Rijke elite
Tonino Lamborghini is overigens niet de eerste die zich in de smartphonemarkt voor de rijke elite stort. Zo lanceerde Porsche eerder dit jaar een speciale Blackberry van roestvrij staal. De kans dat jij (of wij) de 88 Tauri in bezit krijgen is redelijk klein, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. We moeten wel toegeven dat hij prachtig kleurt bij het houten design van een privéjacht.

Lamborghini-smartphone

Lamborghini-smartphone

Lamborghini-telefoon

Lamborghini-telefoon

Nog geen reacties

  1. Lelijk ding en veel te duur. Tevens gaat deze techniek zo hard vooruit dat het net zoiets wordt als een ingebouwd navigatiesysteem in een dikke auto van 10 jaar geleden; de auto op zich kan vandaag de dag nog steeds fijn zijn maar zo’n oude navi doet daar alleen maar afbreuk aan.

    Die Riva Aquarama daarentegen is wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *