Video: de Call Of Duty Advanced Warfare multiplayer trailer

Auteur: , Geen reacties
Call Of Duty Advanced Warfare multiplayer reveal trailer

Tijdens het Gamescom evenement in Keulen komen er een hoop nieuwe details naar buiten van Call Of Duty Advanced Warfare.

In de vorige post over de trailers van games zagen we al een glimp van de singleplayer in Call Of Duty Advanced Warfare. Maar tegelijkertijd met die video werd er ook een multiplayer video gelanceerd. Deze is een stuk korter, maar er wordt al wel een hele hoop duidelijk.

Zo zien we een aantal stijlelementen van Titanfall terugkomen. Dit wordt vooral duidelijk in de manier waarop je als karakter voortbeweegt. Zo heb je de beschikking over een Exo-skeleton pak waarmee je extra hoge sprongen kan maken. In de maps zien we dan ook veel hoogteverschillen zodat er een totaal nieuwe gameplay ontstaat.

We krijgen natuurlijk ook weer een ton aan opties om onze karakters aan te passen en je wapens uit te breiden. Veel van de oude vertrouwde elementen zullen we dus ook weer terug zien in de nieuwe telg in de Call Of Duty reeks. Maar of dat genoeg is voor de Die-Hard Call Of Duty spelers is nog maar de vraag. Ik hou het vooralsnog bij Battlefield.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).