Canadees bedrijf komt met concurrent voor Google Glass

Canadees bedrijf komt met concurrent voor Google Glass
Een HUD (Head-Up Display) voor je ogen gaat het helemaal worden. De storm die Google losmaakt met Glass heeft ook andere hardwaremakers geïnspireerd om brillen met schermpjes te maken.

Recon Instruments komt nog dit jaar met de Jet op de markt. Een zonnebril met rechtsonder een HUD, waar die bij Google’s versie juist rechtsboven zit. Het stukje hoofdhardware beschikt over een dual core processor, Wi-Fi, ANT+, Bluetooth 4.0, GPS, een HD-camera en een ingebouwde speaker. De Recon Jet draait op Android Jelly Bean.

Op nota bene Google I/O presenteerde Recon een aantal functies zoals live activity tracking, videostreaming, web- en smartphone-connectiviteit en zelfs integratie met Facebook. Ze willen de interactieve bril dit jaar nog op de markt brengen, maar laten niets los over verder specs. Ook de toepassingen in onderstaande video lijken nog ver van realistisch te zijn.

[gv data=”aBCVlIGQ0B4″][/gv]

En dan loop je er dus zo bij. Of ren je er zo bij, het is immers een sportbril.
Canadees bedrijf komt met concurrent voor Google Glass
[lg_folder folder=”Recon_Instruments/Jet/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. Deze bril ziet er strakker en minder suf uit dan die van Google, maar toch vind ik ‘m net iets te hoog Matrix gehalte hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *