Check hier SNL’s hilarische Game of Thrones spin-offs (video)

Lol!
Een sitcom, Law & Order en zelfs een kindershow over Hodor!

Het laatste seizoen van Game of Thrones komt eraan en omdat we nou eenmaal niet zo
veel échte tipjes van de sluier kunnen lichten (de makers deden extreme dingen om het einde te verhullen) moeten we het maar doen met comedy. Dat dat ook hartstikke tof is, bewijst de legendarische show Saturday Night Live.

Het live sketch programma heeft iedere week een andere ‘host’ te gast, veelal bekendheden uit de entertainment-industrie. Ditmaal wat Kit Harington de gastpresentator, beter bekend als Jon Snow uit Game of Thrones. De Brit doet het uitzonderlijk leuk in zijn opening monoloog, al verandert de traditionele monoloog snel in vraag en antwoord, inclusief vragen van mede-acteurs uit de show.

[gv data=”xcg_e-FY_Vs”][/gv]

Maar het hoogtepunt komt als de crew van het legendarische programma een gekke spin-off-compilage maakt. Allerlei gekke combinaties worden aangehaald; Sam en Gilly in een sitcom, Game of Thrones als crime-serie en Castle Black, over de relatie tussen Jon Snow en een vrouwelijke White Walker.

Check de geweldige sketches hieronder:
[gv data=”r8EF3X8EI2o”][/gv]

Volgende week maandag zullen Nederlanders aan de slag kunnen met Game of Thrones. Althans, als je Ziggo hebt, want anders zul je grijze manieren van bingen moeten hanteren. Wat je daarentegen ook doet, downloaden is een groot risico bij GoT! Maar hey, alles voor de grootste battle ooit op film gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *