Chinees gaf al 24.000 euro uit aan Transformers poppetjes

Fanatieke Chinese Transformers verzamelaar
Je kunt zoals mijn ex-schoonvader een vitrinekast vol marsepijnen figuurtjes verzamelen, maar je kunt ook zo’n 24.000 euro aan Transformers poppetjes uitgeven.

Mensen verzamelen de meest uiteenlopende dingen. De Chinese ex-militair Zhang Wei heeft sinds 2002 een vurige passie voor alles wat met Transformers te maken heeft. Samen met zijn vrouw heeft hij in de afgelopen 12 jaar zo’n 380 robotjes groot en klein verzameld.

Totaal heeft hij hiermee al zo’n 200.000 yuan stukgeslagen, omgerekend 24.000 euro. Hij is niet van plan ermee te stoppen en gaat door met verzamelen zolang hij het kan betalen. (bron: news163.com)

Fanatieke Chinese Transformers verzamelaar

Fanatieke Chinese Transformers verzamelaar

Nog geen reacties

  1. Zie echt het probleem niet, zelf verzamel ik vinyl. Nou heb ik er wellicht niet zoveel maar heb zeker meer als 1000, nou reken maar uit wat voor geld daar in zit. Nu ken ik mensen met wel 10.000 platen en ik weet dat er mensen zijn met 100.000 of meer. Ieder zijn hobby, je kunt het ook op drinken. Niks mis mee, maar zo heeft ieder zijn/haar hobby.

  2. Beetje leuke klassieke auto in de garage en je gaat lachend over dit bedrag heen. En dan hebben we het nog niet eens over onderhoud. En voor transformerpoppetjes is waarschijnlijk best een markt, dus het zal waarschijnlijk nog best aardig waardevast zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *