CoD: Black Ops 4 – Check hier alle nieuwe content

De apocalypse is hier
Een flinke lading aan apocalyptische content!

PlayStation 4-bezitters (en later ook alle andere Black Ops 4-spelers) kunnen aan de slag met een spreekwoordelijke bootlading aan nieuwe content. Het nieuwste seizoen van Call of Duty: Black Ops 4 heet Operation Apocalypse Z en dat zal je al een goed idee geven van wat je voor ondood plezier te wachten staat.

Content voor iedereen
De apocalypse is hier en dat heeft grote gevolgen voor de wereld van Call of Duty. Zo is de battle royale-modus Blackout doorzeefde met zombies. Althans, de lucht is niet meer zonnig, maar ‘ondood’ en de landschappen lijken net zo verrot en demonisch te worden als de zombies zelf.

Daarnaast komt er een nieuwe Specialist naar de game. “Reaper debuteert in Black Ops 4 en is nu in zowel Multiplayer als Blackout te spelen. Reaper is een geavanceerde gevechtsrobot met een robuuste vechtstijl die draait om de Scythe, een krachtige, minigun die twee handen vereist en zwaar geweervuur levert.”

Uiteraard zijn er ook een hoop nieuwe guns, skins en andere in-game items te bemachtigen, maar vooral de nieuwe zombie-features moeten die kant van de game een extra boost geven. Zo komen er nieuwe elixirs en perks naar alle zombie-maps om daar meer gameplay-mogelijkheden mogelijk te maken. En op de planning staat nog het debuut van Zombie Blackout-modi Pandemic en Alcatraz horde. En laat een horde-modus nu net de blauwdruk van een goede zombie-modus zijn. Van mij hoeft al die verhalende, Hollywood-gameplay niet.

[gv data=”seFqlqmrRz4″][/gv]

Content voor Black Ops Pass
Uiteraard zou een dergelijke game nooit met zo veel content kunnen worden verrijkt door financiering van het initiële prijskaartje. De Black Ops Pass is een extra feature (zoals de Battle Pass van Apex, bijvoorbeeld) voor extra content.

Eigenaren van de betaalde pass krijgen onder andere twee nieuwe maps, Der Schatten en Remnant. Hier kun je respectievelijk knokken in een claustrofobisch dorpje in de Oostenrijkse Alpen en in een grotere arena in de moerassen van Louisiana. Ook kunnen veteranen weer terecht in de Black Ops-map Havana, die in een geremastered versie terugkomt.

Tot slot kunnen Black Ops Pass-eigenaren aan de slag met een nieuwe zombieverhaallijn genaamd Alpha Omega. Dat betekent nieuwe personages, vijanden, omgevingen, verhaalelementen, easter eggs en uiteraard absurd veel zombies.

PlayStation 4-eigenaren kunnen nu aan de slag met alle nieuwe content (al zou het goed kunnen dat je na Call of Duty’s eigen loot box-schandaal even pauzeert) terwijl Xbox- en PC-gebruikers nog een weekje moeten wachten.

Lees ook: Dit kun je verwachten van CoD Modern Warfare (2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *