Community keert in maart terug. Online. Bij Yahoo!

Community keert in maart terug
Cool cool cool.

Zelden zagen we een serie zo vaak aan de rand van de afgrond staan als Community, dat in 2009 voor het eerst op de buis kwam. De serie over het leven op Greendale Community College kreeg al snel een cultstatus, vanwege de bijzondere humor en de toffe referenties aan andere tv-series, films en games. Na vrijwel ieder seizoen was het echter de vraag of NBC zou doorgaan met de show. Vorig jaar, na seizoen 5, werd dan eindelijk stekker uit Community getrokken: er werd te weinig meer naar gekeken.

Wat niemand had verwacht gebeurde: Yahoo wierp zich op als reddende engel en zorgde ervoor dat de show een zesde seizoen kon krijgen, dat ze dit jaar via Yahoo! Screen het internet op gooien. Inmiddels weten we ook op welke datum de eerste van de 13 afleveringen uitgezonden word: dinsdag 17 maart.

Helaas hebben Chevy Chase en Donald Glover de show inmiddels verlaten. Die krijgen we dus niet meer te zien. RIP Troy and Abed in the Morning.

[gv data=”sdE6Um559eU”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Pierce en Troy er uit is jammer. Pierce overleef je, maar de bromance tussen Troy & Abed was wel één van de drijfveren achter de show. Ze hebben het redelijk opgepakt met nieuwe castmembers in seizoen 5, maar het is niet meer hetzelfde.

    Overigens vond ik seizoen 5 wel prima en ga ik erg graag kijken naar seizoen 6. Ik hoop alleen niet dat het een Big Bang Theory lot behelst waarin mensen de show alleen nog maar kijken in de hoop dat het weer beter wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *