Concept toont toekomstige iPhone zonder randen

iPhone
Kijken we hier naar de iPhone van de toekomst?

Randen zijn ouderwets. Steeds meer smartphones krijgen dunne, of zelfs geen randen meer. Hierdoor blijft het formaat van het toestel hetzelfde, maar de schermgrootte groeit. Of ze bij Apple met de iPhone 8 ook zover zijn is afwachten. Dit concept toont in elk geval hoe zo’n randloze iPhone er uit zou komen te zien.

Het ziet er een stuk beter uit dan de huidige iPhones. Het concept toont een virtuele thuisknop, met een aantal extra snelknoppen ernaast. Zo kun je eenvoudig en snel bijvoorbeeld de camera-app openen. Ook laat het concept zien dat persoonlijke aanpassingen mogelijk zijn, getuige het Instagram- en Amazon logo.

Het design is afkomstig van Gabor Balogh. Hij noemt het zelf de iPhone X. De creatieveling denkt zelf dat Apple deze kant opgaat met de iPhone. Het concept ziet er veelbelovend uit. Typisch iPhone, maar met een moderne touch.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iPhone_X_2017_concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. We zien al jaren exotische concepts voorbij komen van met name de upcoming iphones …
    NOOIT maar dan ook NOOIT lijken ze op de concepten. Het zijn altijd veel minder exotische toestellen die meer delen met hun voorgangers dan met het futuristische concept model.

    Leuk die eigen huisvlijt van 3D renderers maar je hebt er niks aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *