Crashtest! Samsung Galaxy S5 vs Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S5 vs Samsung Galaxy S4
Het overkomt iedereen minstens één keer: je telefoon glijdt uit je hand en maakt kennis met de harde realiteit van een straatsteen, tegel of hardhout. Tenzij je een beschermend hoesje om je telefoon hebt getrokken is de kans op schade aanzienlijk. Maar hoe ligt die verhouding eigenlijk tussen de Samsung Galaxy S4 en zijn pas geïntroduceerde opvolger?

De Samsung Galaxy S4 wist in voorgaande crashtest niet altijd te imponeren. Bij de Samsung Galaxy S5 zou de stevigheid er op vooruit zijn gegaan. TechSmartt besloot de proef op de som te nemen en beide toestellen van verschillende hoogten te laten vallen. De Samsungs blijven opmerkelijk lang barstloos, met slechts wat schade aan de aluminium rand. Wie als eerst scheuren begint te vertonen zie je in onderstaande video.

[gv data=”py6zXJoS-cE”][/gv]

3 reacties

  1. Ik heb nu een jaartje een HTC One (m7) en dat ding was binnen een maand al helemaal beschadigd in alle hoeken. Nu geef ik toe dat ik niet de handigste ben, maar mijn volgende telefoon wordt er zeker weer eentje die voornamelijk van plastic is gemaakt. Al die aluminium bodies hoeven van mij niet meer. Beschadigd echt veel te snel. Super om te zien dat de Samsung S5 er zo goed vanaf komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *