Critici erg positief over Spider Man: Far from home (spoilervrij) [trailer]

spider-man-far-from-home-mysterio-peter-parker
Avengers: Endgame als promo heruitgebracht met nieuwe postcredit scenes.

Spider Man: Far from home is vanaf 3 juli in de Nederlandse bioscopen te zien, tegelijk met de wereldwijde release. Alle reden om de promotiekaravaan in beweging te zetten. Marvel begon gisteren met de aankondiging van een tijdelijke rerelease van de bizar populaire film Avengers: Endgame in de bioscoop omdat er diverse ‘postcredit scenes’ zijn toegevoegd.

Deze scenes zijn eigenlijk promotie voor de volgende film, maar inmiddels zo geliefd dat fans klaagden toen bleek dat ze niet opgenomen waren in de eerdere release van Avangers: Endgame. Toeval of niet, tegelijkertijd werd het embargo op social media berichten over Spider Man: Far from home opgeheven. Dit betekent dat professionele critici, die de film eerder in besloten voorpremière zagen, hun commentaren via social media mogen delen.

Inmiddels blijkt dat de term ‘kritieken’ niet echt op zijn plaats is, het werd eerder een collectieve lofzang. Dankzij de Tweet van CNET-commentator Sean Keane hoeven we niet te raden waar de postcredits bij Avengers: Endgame betrekking op hebben:

Tom Holland (Spiderman) en Jake Gyllenhaal (Mysterio) krijgen bijzonder positieve commentaren op hun prestaties en lijken volgens de critici geschikt als vast duo. Ook Zendaya keert terug en ook zij wordt bedolven onder de positieve kritieken.

Op een rerelease van de Spider Man hit hoeven we niet te rekenen. Een van de recensenten verklapte namelijk dat de postcredit scenes van Spider Man: Far From Home een aantal bijzondere sequels presenteren. De speculaties kunnen dus weer beginnen.

Daarnaast meldt deze recensent in andere tweets dat er aspecten inzitten die zeer verrassend zijn en de echte fans zullen verbazen.

Het is volgens veel recensenten ook een film die je meerdere keren moet hebben gezien. Het lijkt er dus op dat er een kaskraker onderweg is. Volgens een van de recensenten lijkt men hierop voor te borduren door alvast uit te leggen hoe de wereld er na de Endgame uitziet. Ook behoort een aparte film over Mysterio voor hem tot de mogelijkheden.

Echt negatieve recensies zijn niet te vinden. Wel worden er wat opmerkingen gemaakt over de soms flauwe humor en emotionele diepgang in het karakter van Peter Parker, maar dat is niet schokkend.

De trailer was al langer beschikbaar, daarbij is er inmiddels een scene online verschenen.
[gv data=”x39cwWNKmTo”][/gv]

Bron: CNET.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *