Cryptocurrency verdienen tijdens het gamen? Zo doe je dat

Cryptocurrency verdienen tijdens het gamen? Zo doe je dat
Klinkt als een goede deal!

Stel je eens voor. Lekker gamen op een regenachtige zaterdag of zondagmiddag en daar nog cryptocurrency mee verdienen ook, die je eventueel weer kan omwisselen voor euro’s. Klinkt misschien als een sprookje, maar het is de werkelijkheid voor gamers van het populaire online spel League of Legends.

De makers van het spel, Riot Games, zijn een samenwerking aangegaan met Refereum. Deelnemers aan de multi-online battle arena (MOBA) verdienen cryptocurrency. Beloningen komen in vorm van Refereum tokens (RFR). Gamers moeten binnen de MOBA-modus potjes winnen en in-game achievements ontgrendelen om RFR’s te verdienen.

De verwachting is dat maandelijks zo’n 65 miljoen LoL-spelers gaan profiteren van de samenwerking tussen Riot Games en Refereum. Het is een slimme samenwerking, want de beloning heeft waarschijnlijk tot gevolg dat gamers nog meer potjes spelen om die tokens te verdienen. Een win-win situatie.

Moet moet wel aan de bak om daadwerkelijk wat te verdienen. Een Refereum vertegenwoordigt momenteel een waarde van slechts 0.001966 dollar. Wellicht dat in de toekomst de token meer waard gaat worden en dan kan het nog lucratief zijn om veel potjes League of Legends te spelen.

Nog geen reacties

  1. Dit is echt het meest Apparata-achtige artikel dat ik ooit heb gelezen. Gaming in combinatie met cryptocurrency, en een voorzichtige waarschuwing over het verdoen van je tijd, als blijkt dat die Crypto helemaal niet gaat lopen 😀 Komt er nog eens iets over een videokaart, smarthome of een nieuwe wasmachine die crypto’s mined tijdens de centrifugecyclus ofzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *