Cryptohandelaar die crash voorspelde waarschuwt voor nieuwe dieptepunten

Crypto-handelaar die crash voorspelde waarschuwt voor nieuwe dieptepunten

Deze cryptohandelaar voorspelde de crash behoorlijk nauwkeuring en waarschuwt nu voor nieuwe dieptepunten!

Hij voorspelde maanden geleden nauwkeurig dat Bitcoin instortte tot minder dan $ 23.000. Nu waarschuwt hij voor potentiële nieuwe dieptepunten. Dit kan gebeuren als de prijs van Bitcoin (BTC) verder kan dalen als een belangrijk ondersteuningsniveau afbrokkelt. Dan zal er paniek uitbreken onder de mensen die de munt hebben. Hun eerste reactie zal dan zijn om de munten te dumpen. Wat een negatief effect heeft op de koers.

Cryptohandelaar voorspelt crash

Pseudonieme handelaar Crypto Capo vertelt zijn 375.600 Twitter-volgers dat Bitcoin onder de $ 20.000 kan dalen en enorme paniek kan veroorzaken. Wie er achter het account zit, dat is niet bekend. Maar hij heeft wel veel kennis, veel voorspellingen zijn namelijk waarheid geworden.

“Als BTC het niveau van $ 20.000 doorbreekt, kan de paniek enorm zijn. Veel mensen hebben een stop loss onder dit niveau. Vele anderen denken dat het de recordhoogte van 2017 niet kan breken, omdat het nog niet eerder is gebeurd. Maar staar daar niet blind op. Het zou gemakkelijk $ 16.000 kunnen bereiken – $ 18.000 als $ 20.000 breekt”.

Bitcoin sleurt alles mee

Bitcoin handelt op het moment van schrijven rond de $ 21.000. Volgens Capo heeft Bitcoin nog niet het dieptepunt bereikt. Naar zijn mening zal het niveau van $ 20.000 niet lang standhouden.

Drie maanden geleden, toen Bitcoin op meer dan $ 40.000 handelde, voorspelde Capo dat zodra het vlaggenschip crypto-activum onder de $ 30.000 zou vallen, het een doel van tussen de $ 21.000 en $ 23.000 zou bereiken. Of hij nu weer gelijk krijgt, de toekomst zal het ons vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *