Daar is ‘ie dan eindelijk: een waterdichte drone

Splash Drone
Als je een drone-liefhebber bent, dan wil je je drone het liefst overal kunnen gebruiken. Helaas wordt het lastig als je opnames wilt maken op of onder water. De Splash Drone brengt hier verandering in.

Urban Drones’ Splash Drone is namelijk compleet waterdicht, zodat je ‘m zonder problemen kunt laten drijven. Maak een GoPro-camera vast aan de waterbestendige gimbal en je kunt de prachtigste onderwater-video’s maken. Daarnaast kun de beelden live bekijken via een applicatie op je smartphone.

De Splash Drone kan in real time bestuurd worden via een afstandsbediening, maar je kan natuurlijk ook een vluchtplan instellen via de bijbehorende applicatie. Tot slot kun je er ook nog voor kiezen om de drone jou te laten volgen via de gps op je smartphone.

De drone heeft ook een hele praktische kant: hij bevat namelijk een houder voor een noodfakkel, zodat ‘ie in gevaarlijke situaties kan dienen als noodbaken. Urban Drones is op dit moment bezig met een crowdfunding-project op Kickstarter om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de productie. Je kunt de drone kopen voor 725 euro. De officiële verkoopprijs ligt waarschijnlijk rond 1100 euro.

[gv data=”tnfM1AakQWE”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *