‘Datum van iPhone 8 presentatie is bekend’

Auteur: , Geen reacties
iPhone 8

Nog heel even geduld.

Eindelijk is het lange wachten bijna gedaan: de officiƫle presentatie van de iPhone 8 lijkt slechts enkele weken van ons verwijderd. Het bedrijf heeft in voorgaande jaren altijd haar smartphones in september gepresenteerd, waardoor het nieuws dat de iPhone 8 presentatie op 12 september plaats vindt, vrij geloofwaardig is.

Ook omdat het bericht afkomstig is van het grote Wall Street Journal, dat er vrijwel nooit naast zit wanneer het aankomt op dit soort grote geruchten. Het evenement, dat dus naar verluidt over twee weken begint, zal waarschijnlijk drie nieuwe iPhones tonen: de iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8.

Apple zelf laat echter nog niets los over wanneer haar jaarlijks terugkerende evenement plaatsvindt. Vaak laat het bedrijf 14 dagen van tevoren weten aan de media dat het een event heeft georganiseerd. Aangezien augustus op haar einde loopt, verwachten we ieder moment een officieel bericht van Apple.

Toch weten we al heel wat over de te verschijnen smartphones. Hoewel de iPhone 7s en 7s Plus meer van hetzelfde zijn, pakt Apple het met de iPhone 8 heel anders aan: zo is er een schermvullend display, veel geheugen, en een niet zo heel snelle draadloze lader aanwezig. In hoeverre deze geruchten waar zijn, weten we over enkele weken zeker.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).