De 13 beste apps voor iOS 8 en iPhone 6

Auteur: , 1 Reactie
iOS8-apps

Heb je zojuist iOS 8 geïnstalleerd of een felbegeerde iPhone 6 weten te bemachtigen? Dan mogen deze apps niet ontbreken op je toestel.

Eerder brachten we je al op de hoogte van vier apps die razendsnel geüpdatet werden om hun voordeel te doen met de mogelijkheden van iOS 8. Onderstaande dertien apps mogen ook niet ontbreken op een nieuwe iPhone.

Epic Zen Garden (gratis)
Epic-Zen-Garden
Wil je eens zien waar iOS 8 toe in staat is op grafisch gebied? Dan moet je Epic Zen Garden eens bekijken. Kom helemaal tot rust in deze kalme tuin, waarin tal van voorwerpen en objecten reageren op jouw aanraking. Zoals je kunt zien ziet de app er prachtig uit.

Swype (€0,89)
Swype
iOS 8 geeft derden eindelijk toegang tot het toetsenbord, zodat er nu ook alternatieven voor het standaard Apple toetsenbord te vinden zijn in de App Store. Swype kennen we al jaren op Android, en laat je sneller typen door met je vinger over het toetsenbord te glijden en letters aan te raken. Op zoek naar meer toetsenborden voor je iPhone of iPad? Neem dan hier een kijkje.

Yahoo Weather (gratis)
Yahoo-Weather
Als jij het ook iedere dag over het weer hebt, dan mag deze prachtige weer-app niet ontbreken. Naast uitgebreide informatie en weersvoorspellingen, ziet Yahoo Weather er namelijk vooral heel erg mooi uit. Ook is het makkelijk om het weer in verschillende steden te checken, door simpelweg van links naar rechts te swipen op je scherm. Bovendien verschijnt Yahoo Weather nu ook in je notificatiebalk. Handig!

Litely (gratis)
Litely
De foto’s die je met je iPhone maakt zijn vaak al van een hoge kwaliteit, maar soms kan een extra filtertje geen kwaad. Met Litely kun je kiezen uit tal van verschillende filters, en pas je evenals gemakkelijk het contrast, de temperatuur en schaduwen aan.

Day One (€4,49)
Day-One
Een dagboek met een hangslot eraan heeft misschien iets romantisch, maar wij houden onze dagelijkse bezigheden liever bij met Day One. Deze strakke en overzichtelijke journal-app communiceert bovendien met je notificatie centrum, zodat je flashbacks van vorige artikelen kunt zien.

Modern Combat 5 (5,99)
Modern-Combat-5
Als je jouw vrienden wilt laten zien waar je iPhone 6 toe in staat is, dan is Epic Zen Garden misschien wat suf. Modern Combat 5 doet niet onder voor Call of Duty en brengt een explosieve first person shooter naar je smartphone of tablet. De haarscherpe graphics knallen van je scherm af.

Mr. Crab (gratis)
Mr-Crab
Als je wilt zien waar de nieuwe Metal Graphics van Apple allemaal kunnen, dan kun je deze charmante puzzelgame eens proberen. Het principe is simpel: spring met een krabbetje naar boven en red ondertussen zoveel mogelijk baby-krabben.

Kitchen Stories kookboek (gratis)
Kitchen-Stories
De keukenprins(ess)en onder ons kunnen zich uitleven met Kitchen Stories. Deze app schotelt je tal van recepten voor, die je met foto’s en video’s stap voor stap klaar kunt maken.

SkyGuide(€1,99)
Skyguide
Heb je jezelf altijd al afgevraagd naar welke sterren je ’s nachts staat te kijken? Met SkyGuide kom je er in een handomdraai achter. Deze app geeft uitgebreide informatie over astronomie en leert je gaandeweg tal van toffe feitjes over sterren en sterrenbeelden.

LastPass (gratis)
last-pass
Nu Apple met iOS8 ook de vingerafdrukscanner toegankelijk maakt voor externe partijen, is deze wachtwoord-app ineens een stuk veiliger geworden. Het onthouden van een complex wachtwoord is verleden tijd, aangezien je nu alleen je vinger op de Touch ID-sensor hoeft te leggen. Een nieuwe Safari-extensie laat je snel en gemakkelijk nieuwe wachtwoorden opslaan in LastPass, zodat je ze nooit meer vergeet.

OmniFocus 2 (€17,99)
Omnifocus-2
Zet al je dagelijkse activiteiten overzichtelijk op een rijtje met deze task manager. Nu het notificatiecentrum ook openstaat voor andere apps, kun je snel zien hoe laat je volgende afspraak is en of je al iets gemist hebt.

Camera Plus (€1,79)
Camera-Plus
Het grote voordeel van Camera Plus is dat je direct foto’s kunt bewerken in de Photos app van Apple. Deze functie zal waarschijnlijk ook binnenkort aan andere populaire fotobewerkingsapps toegevoegd worden, maar Camera Plus is een van de eerste. Ook handig: gebruik je iPhone of iPad als afstandsbediening om foto’s op afstand te maken met je andere iOS-toestel.

Mailbox (gratis)
Mailbox
Een update voor deze heldere, snelle mail-app zorgt ervoor dat je snel je mail kunt organiseren terwijl je iPhone nog op slot zit. Deze functie komt er snel aan, en tot die tijd is Mailbox sowieso een prima alternatief voor de standaard e-mail-app die op je iPhone te vinden is.1 reactie

iphone six ? meer iphone sux

RIP APPLE

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).