De 3 beste reacties op Amber Rose’s bikinifoto’s (NSFW)

Amber-Rose
Vorig jaar hadden we Kim Kardashian met haar wereldschokkende achterwerk, in 2015 doet Amber Rose een poging om het internet te breken met weinig verhullende kiekjes.

Een paar dagen terug postte Rose een collectie foto’s op haar Instagram-account die voor de nodige opschudding zorgden. De bikini in kwestie (monokini) verhult net genoeg om de regels van het sociale netwerk te omzeilen, en heeft de laatste dagen daarom al flink wat likes en reacties weten te verzamelen.

https://www.instagram.com/p/x-CQtLEq6g/

https://www.instagram.com/p/x9_1gPkq1T/

https://www.instagram.com/p/x983Tekq-p/

https://www.instagram.com/p/x9hrMdEq0Z/

‘Milfin’
De foto’s worden begeleid door de teksten Fleekin, Milfin, Slayin en Stifler’s Mom. Leuk voor haar zoontje om dit soort dingen later van ‘mama’ terug te zien. Het roddelcircuit draait overigens ook weer op volle toeren, zo zeggen anonieme bronnen dat onze Badr Hari de nieuwe vlam van Rose is. De ex van Rose is overigens rapper Wiz Khalifa, die op gepaste wijze reageerde.

Het internet zou het internet niet zijn als er niet wat leuke reacties op kwamen. Twitter en Instagram kunnen er namelijk nog niet over ophouden, en dat zal nog wel even duren. Hier een greep uit de komische reacties op de foto’s van Amber Rose.

Amber-Rose-Reactie

Where's the kid?

Amber Rose outfit

Nog geen reacties

  1. Ja, dat is waar een kale kop en een dikke reet, maar bet your life, dat het werkt. Ze zoekt aandacht en er zullen nog vele dames volgen die hiermee ontzettend veel aandacht zullen krijgen. Karel Koes Hiranjgarbh Missier Paragh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *