De 7 beste trailers van de afgelopen week

Black Widow
We schotelen je graag voor welke films het goed doen in de downloadstatistieken, maar we houden je ook graag op de hoogte over aankomende films, tv-series en documentaires in ons onregelmatig terugkerende traileroverzicht. Om in één keer te zien welke toffe dingen eraan zitten te komen. Dit is de oogst van de afgelopen week.

Avengers: Age of Ultron
[gv data=”0WM915QsOyI”][/gv]The Avengers, bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron begrijpt dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

Pixels
[gv data=”XAHprLW48no”][/gv]Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Jules Brenner, in de jaren ’80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden.

Ex Machina
[gv data=”45SUqUXpwgY”][/gv]Caleb, een 24-jarige programmeur die werkzaam is voor het grootste internetbedrijf ter wereld, wint een wedstrijd waarbij hij een week mag doorbrengen in het buitenverblijf van Nathan, de teruggetrokken CEO van het bedrijf. Wanneer Caleb aankomt op de afgelegen locatie ontdekt hij dat hij moet deelnemen aan een vreemd en fascinerend experiment, waarin hij te maken krijgt met de eerste echte kunstmatige intelligentie, ondergebracht in het lichaam van een mooi robotmeisje.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
[gv data=”kaO93EzqZcE”][/gv]Nadat Katniss als ‘spotgaai’ is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen president Snow en het autocratische Capitool. Samen met Gale, Finnick en Peeta waagt ze haar leven om een moordaanslag op president Snow te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

Insidious: Chapter 3
[gv data=”xcsBztNjmn4″][/gv]Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier (Lin Shaye), die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.

Before I Wake
[gv data=”Ho2Z0LtXsbY”][/gv]Creepy horrorthriller. Jessie en Mark besluiten om een lief, achtjarig jochie te adopteren. Zijn naam is Cody. Wat ze niet weten is dat het kind doodsbang is om in slaap te vallen. In eerste instantie denken ze dat dit te wijten valt aan de instabiele woonsituaties die Cody heeft meegemaakt. Maar dan komen ze achter de verschrikkelijke waarheid. Al zijn dromen kunnen in de realiteit worden gebracht. Inclusief nachtmerries.

The Transporter Refueled
[gv data=”br1utoQDNr4″][/gv]Eindelijk weer een nieuwe Transporter. Geen Jason Statham dit keer, wel een dikke Audi S8. Synopsis: in de onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als ‘De Transporter’: de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen. Hij houdt zich aan drie eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen onderhandelingen. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze femme fatale Anna, die de leiding heeft over een groep overvallers. Niets houdt Anna tegen om een groep meedogenloze Russische mensenhandelaren te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *