De 8 beste trailers van de afgelopen week

De 8 beste trailers van de afgelopen week
We schotelen je graag voor welke films het goed doen in de downloadstatistieken, maar we houden je ook graag op de hoogte over aankomende films, tv-series en documentaires in ons onregelmatig terugkerende traileroverzicht. Om in één keer te zien welke toffe dingen eraan zitten te komen. Dit zijn de tofste trailers die we deze week tegenkwamen.

Straight Outta Compton
[gv data=”OrlLcb7zYmw”][/gv]De langverwachte trailer van de N.W.A. film ‘Straight Outta Compton’ over het leven van Dr. Dre, Ice Cube, Eazy E, DJ Yella en MC Ren. Onmisbaar voor de echte hiphopliefhebber.

Spectre
[gv data=”YYKB75aIHWE”][/gv]Toegegeven, dit is geen echte trailer, maar het laat een aardig kijkje achter de schermen zien van Spectre, de nieuwe James Bond-film.

Divergent: Insurgent
[gv data=”Gf3HZaB57Jk”][/gv]Beatrice moet op zoek naar antwoorden en bondgenoten in de ruïnes van het futuristische Chicago. Samen met Four zijn ze nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine, de leider van de op macht beluste groepering Erudite. In een race tegen de klok moeten ze er achter zien te komen waarvoor de familie van Beatrice zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om hen te stoppen.

The Man from UNCLE
[gv data=”4K4Iv_N9Nno”][/gv]CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) nemen in de jaren ’60 deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.

Trainwreck
[gv data=”y_KP9x80Z9Q”][/gv]Sinds ze een klein meisje was, is het in Amy’s (Amy Schumer) hoofd gestampt door haar vader (Colin Quinn) dat monogamie niet realistisch is. Amy is nu een schrijfster voor een tijdschrift en geniet van een onbevangen leven, vrij van verstikkende, saaie en romantische betrokkenheid. In werkelijkheid zit ze echter in een soort van sleur. Wanneer ze begint aan een nieuw artikel voor het tijdschrift begint ze iets te voelen voor het onderwerp, de charmante en succesvolle sportarts Aaron Conners (Bill Hader).

Hot Pursuit
[gv data=”fUeOBdxSjc8″][/gv]Een gespannen politieagente (Reese Witherspoon) die volgens het boekje werkt moet de sexy en onbevangen weduwe (Sofia Vergara) van een grote drugsbaron beschermen. De twee vrouwen beginnen aan een roadtrip door Texas met corrupte agenten en moordenaars op hun hielen.

Silicon Valley seizoen 2
[gv data=”SwTonKwwzYM”][/gv]De startup-helden uit Silicon Valley zijn terug! En wat doe je als je net de TechCrunch Disrupt-prijs hebt gewonnen? Nou, ongeveer hetzelfde als voorheen.

Last Knights
[gv data=”e44QilQbvB0″][/gv]Als hun meester gedwongen wordt zelfmoord te plegen nadat hij door een corrupte, ondergeschikte van de keizer verleid is tot het uitoefenen van geweld, besluiten 47 krijgers vervolgens om wraak te nemen op het corrupte rijk en de keizer. En bloedige strijd volgt. Oh, en Morgan Freeman doet mee.

Bloodline
[gv data=”tRnS8FkcXNk”][/gv]Na House of Cards en Orange is the new Black, heeft Netflix opnieuw een eigen serie in de planning: Bloodline. Seizoen 1 van deze thrillerserie van de makers van de succesvolle reeks Damages en met Hollywood-sterren Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street) en Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises) in de hoofdrollen, is vanaf 20 maart op Netflix te bekijken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *