De beste PlayStation & Xbox Black Friday deals

De beste PlayStation & Xbox Black Friday deals
Je kunt vandaag mooie aanbiedingen scoren!

Black Friday is aan. Pak je vergrootglas er maar bij, want de kans is groot dat je verstrikt raakt in alle aanbiedingen die je om de oren vliegen. Het is belangrijk om te filteren wat nu écht een goede aanbieding is en wat niet. We schreven er eerder deze week al DIT en DAT artikel over.

Wat we hier in Nederland in elk geval wel hebben zijn mooie deals met betrekking tot consoles. Wees er wel snel bij, want in dit geval is op ook echt op.

We beginnen met GameMania. Bij inleveringen van een oude PS4-controller betaal je 14,98 euro voor een nieuw exemplaar. Daarnaast kun je bij deze winkel voor 199 euro een nieuwe 500 GB PS4 Slim op de kop tikken. Een Xbox One S White 1TB All-Digital Edition kost 129 euro. De winkel hanteert de kortingen van vandaag tot en met 2 december.

Ook de Media Markt heeft kortingen van vandaag tot en met 2 december. Een PS4 500 GB Slim kost hier 195 euro. Dat is vier euro goedkoper dan GameMania. Ook dezelfde Xbox-deal is vier euro goedkoper met een prijs van 125 euro. MediaMarkt stelt deze Black Friday 50 procent korting te geven op meer dan 250 producten.

Dan Bol.com. Via deze webshop scoor je een PS4 Slim 500 GB met de game GT Sport en twee DualShock 4 controllers voor 239 euro. Geen mega-aanbieding, maar wellicht wel de moeite. Een goede actie doen ze met de Xbox One S console 1TB All-Digital inclusief Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Minecraft voor 129,39 euro. Deze deal kun je inslaan met max 2 orders per klant.

Meer noemenswaardige deals gevonden? Deel ze gerust in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *