De beste Star Wars-game ooit is nu beschikbaar op Android

Knights-of-the-old-republic
Star Wars: Knights of the Old Republic, beter bekend als de allerbeste Star Wars-videogame ooit, is nu te downloaden voor je Android smartphone of tablet. Met fikse korting.

Om de lancering van de game te vieren, kun je hem nu met 50% korting voor 4,08 euro downloaden. Wat ons betreft is dat je geld helemaal waard, want dit pareltje van ontwikkelaar Bioware is ook anno 2014 nog steeds meer dan de moeite van het spelen waard. Bioware is onder andere bekend van de populaire sciencefiction gameserie Mass Effect, en dit baseerden ze op de Knights of the Old Republic-games, die ze ervoor maakten.

Controller ondersteuning
Een tijdje terug verscheen er al een iOS-versie, die op het eerste gezicht identiek is aan deze Android-editie. Dat betekent (gelukkig) dat er ook support is toegevoegd voor controllers, want een dergelijke complexe game puur op je touchscreen spelen is wel mogelijk, maar niet ideaal.

Kotor-Android

In Knights of the Old Republic bestuur je jouw eigen held (of schurk), waarbij het (spannende) verhaal van de game zich vormt rondom de keuzes die jij maakt in gesprekken. Naast de enorme sciencefictionwereld is er een robuust gevechtssysteem aanwezig, waarbij je jouw teamgenoten via tactische commando’s opdrachten moet geven om levend uit de strijd te komen.

Gouden tijden voor Androidgamers
Bekijk hieronder een trailer voor de game, die je hier kunt downloaden voor je Android smartphone of tablet. Het is nu al een mooie week voor Androidgamers, want gisteren verscheen Grand Theft Auto: Chinatown Wars al voor het besturingssysteem van Google.

[gv data=”-o-ZLXRnCNY”][/gv]

Nog geen reacties

      • @Lars: Tie-fighter heb ik me ook erg mee vermaakt. En Star Wars 64 was ook erg leuk. Alle jedi knight/dark forces waren ook leuk. Rebel Assault 1 en 2 ook veel gespeeld. Rebellion was ook erg vermakelijk, zeker online tegen iemand anders kon je erg lang spelen. X-wing alliance ook met online veel gespeeld. Als ik echt een favoriet zou moeten kiezen waar ik het meeste tijd in heb gestoken, dan zal dat toch echt Tie Fighter (de cd-rom 1995 editie) zijn. De hidden objectives halen, extra geheime missies vrijspelen, de politieke spelletjes die in de achtergrond gespeeld werden en admiral Thrawn. Ik was toen natuurlijk 12, dus misschien telt de nostalgie factor ook mee. Maar ieder zijn eigen ding. Kotor was zeker 1 van de betere Star Wars spellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *