De Bitcoin veert weer op, betekent dit…?

Auteur: , 2 Reacties

Aan de hand van de live koersen weet je waar je op moet letten.


Nadat we gisteren zagen dat de Bitcoin en cryptomunten een bloedbad voor de kiezen kregen zien we nu dat de Bitcoin sterk herstelt. Het vertrouwen van investeerders was dus niet onterecht.

In de live cryptokoersen, die ik vandaag om 16.50 uur vastlegde, zien we dat de Bitcoin en de top 5 cryptomunten een sterk herstel tonen.

Buiten de top 5 zien we zelfs dat één van de kleinere cryptomunten, de Tezos (XTZ) een winst in dubbele cijfers (13,25% in een dag) noteert.

Natuurlijk is de vraag of een bull-run ook op langere termijn vol te houden is of dat dit een tijdelijke opleving in een hoop ellende is en er meer verlies wacht. Om dit enigszins te kunnen inschatten moeten we de koers van de Bitcoin in dollars, die nu $ 7.862,90 bedraagt, in de gaten houden.

De bekende trader ‘TraderXO’ wijst op een terugkerend patroon:

Het 200 week voortschrijdend gemiddelde (MA) ligt iets onder $ 6.000,- en het 21 week voortschrijdend gemiddelde vindt support op $ 7.700m- en $ 7.000,-. Daarbij voorziet hij dat de beren de kans krijgen als de koers van bovenaf door de lijn van het 21-weeks gemiddelde trekt. Dit noemt men een zogenoemd ‘cross of death’ en is het tegengestelde van een ‘gouden kruis‘.

We moeten er volgens deze analist dan ook rekening mee houden dat er nog een correctie komt voor de volgende bull-run eraan komt.

Bron: Beincrypto2 reacties

Dit betekent helemaal niks………..
@ffw88: Precies, hebben het gezien … Kijk eens hoe lekker BTC opveerde sinds gisteren … Opveren de afgrond in.
Crypto is end-ex … Kwestie van tijd en het is niks meer waard.
Hacks, scams, manipulatie en vooral geen enkel vertrouwen van de gewone doorsnee mens op deze planeet.
Zonder die adoptie wordt het namelijk helemaal niks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).