De eerste Apple Watch reviews zijn hier, wat is het oordeel?

Apple-Watch-Reviews
De eerste recensies van Apple’s eerste wearable druppelen binnen, hoe denkt men over de Apple Watch?

Als je wat Britse en Amerikaanse techsites op social media volgt, zal het je niet ontgaan zijn: het embargo voor de Apple Watch review is zojuist verstreken. Verschillende websites gingen meerdere dagen met de wearable aan de slag, wat de onderstaande recensies opleverde.

De algemene conclusie lijkt te zijn dat de Apple Watch zeker geen essentiële gadget is, maar dat het wel een prachtig ontwerp heeft, met een wel erg hoge prijs. Daarom raden veel reviewers de goedkoopste versie van de smartwatch aan, en hopen ze dat updates de kleine foutjes en ongemakken er nog uit kunnen halen. Bovendien zouden er maar weinig functies zijn die echt iets toevoegen aan het gebruik van je telefoon.

De Apple Watch lijkt dus een uitstekende smartwatch te zijn, die net niet genoeg doet om ons van de noodzaak van smartwatches te overtuigen.

The Verge:
[gv data=”noZAqbn92gM”][/gv]

The Wall Street Journal:

Bloomberg: “Hoewel het geen apparaat is dat je leven zal veranderen, past het wel perfect in het ecosysteem dat Apple door de jaren heen heeft opgebouwd. Ondanks de lag die regelmatig optreedt is hij enorm gemakkelijk in gebruik en dan ook de beste smartwatch van het moment.”

The Telegraph: “Het is een prachtig ontworpen stukje techniek, maar Apple kennende kun je misschien beter wachten op de tweede of derde versie van de Apple Watch.”

Yahoo Tech!: “Het probleem is dat niemand eigenlijk een smartwatch nodig heeft, en dus ook geen Apple Watch. Zie het dus als een luxe product, omdat je smartphone zo goed als alle functies van de smartwatch al in huis heeft.”

4 reacties

  1. Lag in een apparaat is per definitie irritant, maar al helemaal als de lag net zo lang kost als je telefoon uit je zak halen, dan is het nut ineens verdwenen. En de werking van de notifications die the verge beschrijft zijn ook niet ideaal. Ik ben een fanboy, maar zie de toegevoegde waarde (naast de pimp uithangen de eerste maand) niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *