De gaafste Insta Stories die je ooit hebt gezien [video]

De gaafste Insta Stories die je ooit hebt gezien
Zo hebben we de functie nog niet eerder gezien?

Hou je van lezen? Mooi, dan is dit Instagram account echt iets voor jou. Zelfs als je geen fan bent van het lezen van boeken grijpt dit account de aandacht. De New York Public Library gaat Insta Stories gebruiken om klassieke boeken onder de aandacht te brengen.

Één story bevat een bladzijde. Door naar de volgende story te swipen, kun je een bladzijde lezen. Wel je duim of een andere vinger op het scherm houden, want anders schiet de story naar het volgende verhaal terwijl je lekker aan het lezen bent. De bibliotheek neemt daarmee ‘Instagram Stories’ vrij letterlijk. Zelf noemen ze het Insta Novels.

De New York Public Library heeft de actie gelanceerd in samenwerking met advertentiebedrijf Mother. Diverse beroemde boeken worden gratis aangeboden, zoals Alice’s Adventures in Wonderland en Down the Rabbit Hole. Het zijn niet enkel teksten die worden gedeeld in de story. Tussendoor zijn ook animaties gevoegd om het verhaal tot leven te laten komen. Geef het een kans en volg New York Public Library op Instagram.

[gv data=”NNtUmk-vAoI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *