Deze high tech Luna-matrashoes verbetert je slaap

Luna-matras
Slimme matrassen beloven je slaap te verbeteren, maar kosten vaak een flinke smak met geld. Deze matrashoes maakt van ieder bed een slimme variant.

De hoes zit vol met sensoren, die je ademhaling en hartslag detecteren. Accelerometers registreren je slaappatronen en een ingebouwde microfoon luistert of je aan het snurken bent of in je slaap praat. Al deze slaapdata wordt verzameld en vervolgens opgestuurd naar een app op je smartphone, en past vervolgens de temperatuur van het matras automatisch aan om je extra comfortabel te laten liggen.

Warm bed
Volgens de makers van Luna is het zelfs mogelijk om de twee helften van het bed een andere temperatuur te geven, zodat jij en je partner allebei de ideale slaaptemperatuur krijgen. Ook werkt Luna samen met allerlei gadgets die de rest van je huis smart maken, zoals de Nest-thermostaat.

Zo kun je ervoor zorgen dat je deur automatisch op slot gaat als je in bed stapt, of dat het koffiezetapparaat een vers bakje zet als je wakker wordt. Klinkt dat als een prima manier om je dag te beginnen, dan kun je hier je eigen Luna pre-orderen voor 179 dollar (€157).

[gv data=”VlS5SMVeKn0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *