De HTC One (M8) komt er ook als premium versie

De HTC One (M8) komt er ook als premium versie
Deze zou naast een aantal nieuwe specificaties ook waterdicht worden.

Het meest opvallende is dat hij van een nieuwe exotisch materiaal wordt gemaakt. Het zou gaan om een combinatie van een composiet van aluminium en vloeibaar siliconen. Dit moet er meteen voor zorgen dat de telefoon waterdicht wordt net zoals zijn grote concurrenten, de Samsung Galaxy 5 en de Sony Xperia Z2.

De HTC One (M8) Prime, zoals hij zou gaan heten, krijgt ook nieuwe hardware mee. Zo zal hij een Snapdragon 805 chipset krijgen met een quadcore 2.5ghz processor. Daarnaast zal het interne geheugen stijgen naar 3gb in plaats van 2gb in de HTC One (M8).

Het nieuws werd op een eigenaardige manier naar buiten gebracht door @evleaks. Hij voelde zich namelijk aangevallen door een tweet van Jeff Gordon die Senior Global Online Communications Manager bij HTC is. Hij twitterde namelijk het volgende.

Als antwoord twitterde @evleaks geïrriteerd allerlei specs van de nog aan te kondigen HTC One (M8) Prime. Jeff Gordon twitterde daarop weer dat hij met zijn laatste tweet niet eens refereerde aan @evleaks. Een gevalletje ego die op zijn teentjes was getrapt blijkbaar. Het is nu dus afwachten of deze geruchten waar zullen zijn.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *