De ideale hotelkamers voor Apparata-lezers [video]

hotelkamer-vliegsimulator-boeing
Met zo’n kamer hoef je de deur niet uit tijdens de vakantie.

Je kunt natuurlijk wel een hotel boeken voor de vakantie of twee weekjes naar de camping, maar sommige Apparata-lezers blijven ook op vakantie het liefst lekker bezig met tech en gaming. Dat kan. Wij zetten 5 ideale vakantiebestemmingen met hotelkamers voor apparata-lezers op een rij:

1. Japan: Haneda Excel Hotel Tokio: Boeing simulator kamer
Deze hotelkamer heeft een wel heel bijzonder uitzicht, namelijk dat vanuit een Boeing 737-800. Het is overigens wel de bedoeling dat je in een bed slaapt, maar als je wakker bent mag je zoveel ‘vlieguren’ maken als je wilt. Het is een duoseat, dus jouw reispartner kan de (co-)piloot zijn. Je kunt voor een aanvullende vergoeding ook een instructeur boeken. Die leert je graag evliegen. De prijs voor de kamer is zo’n $ 232,- en voor $ 275,- komt er 90 minuten lang een instructeur.
Van deze bijzondere kamer vonden we nog geen video, wel zie je de titelfoto van de kamer. Fotocredit: Haneda Excel Hotel Tokio.

2. Panama: Panama City: Hilton: Aienware game room
Vorig jaar bespraken we al uitgebreid hoe je als gamer pur sang deze hotelkamer eigenlijk niet kunt negeren. De prijzen liggen rond $ 325,- per nacht, dus dat moet voor zo’n unieke ervaring te doen zijn.
[gv data=”Alu-Sl5mXa0″][/gv]

3. Australië: Sidney: THe Star Cyberpunk studio
Deze hotelkamer is wel erg groot, want geschikt om een VR-game in te spelen inclusief ruimte om te schieten en live te rennen. Ook heb je de beschikking over een tech-butler die ervoor zorgen dat de XBoxen, VR-installaties en spelupdates vlekkeloos verlopen. Hij is met $ 1.500,- duurder dan de vorige twee. Voor dat bedrag huur je wel een belevenis, kijk maar.

[gv data=”GU8n5gB8mKg”][/gv]

4. Canada: West Edmonton: Fantasyland space room
Het begon ooit met één kamer in ‘space thema’ en inmiddels is dit uitgebouwd naar meer dan 20 luxe space suites. De populariteit is enorm, want ze zijn al jaren van tevoren volgeboekt. We konden de prijzen dan ook niet controleren, maar andere themakamers kosten zo’n € 350,- per nacht.
[gv data=”JESikS8cscI”][/gv]

5. Singapore: Yotel: Een high-tech hotel
Ben je niet zo’n fan van thema’s, maar wel van high tech? Dan zit je bij de Yotel groep goed. Je wordt bediend door robots en de kamer is voorzien van slimme domotica, slimme bedden en nog veel meer technische hoogstandjes. De techniek schijnt in elke vestiging hetzelfde te zijn. In dit geval kozen we voor Singapore. De tarieven liggen hier tussen € 114,74 voor een gewone kamer en € 542,94 voor de meest uitgebreide suite.
[gv data=”BSrcTOD3H-w”][/gv]

Het kan natuurlijk ook zijn dat je even digitaal wil detoxen. Dat kan ook, want dit hotel weigert gasten met gadgets. Fijne vakantie!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *