De iPhone 6 in levenden lijve?

De iPhone 6 in levende lijve
Ta ta ta taaa! Zien we hier de eerste foto’s van de iPhone 6?

De foto’s komen van Sonny Dickson, de man die eerder deze week een impressie van de Galaxy S5 toonde. Ook had hij destijds de iPhone 5C en 5S al voor de onthulling in zijn handen. Volgens hem wordt de iPhone 6 een kruising tussen de iPad Air en iPod Touch.

We zien een dunnere en bredere behuizing ten opzichte van de iPhone 5 en het beeldscherm is groter. De achterkant is voorzien van een space grey kleurtje en er prijkt een zwart Apple-logo op.

Op diverse fora wordt echter wel getwijfeld over de echtheid van de afbeeldingen. Zo zouden er vegen op het toestel te zien zijn, die duiden op bewerkingen met Photoshop. We gaan het zien, dit zullen ongetwijfeld niet de laatste gelekte iPhone 6-foto’s zijn.

UPDATE 13:00 – Zoals eriklucgerrits aangeeft lijkt het hier om een photoshop te gaan en niet om the real deal. We houden jullie op de hoogte!

iPhone 6

iPhone 6

Nog geen reacties

  1. Als je de mogelijkheid gaat krijgen om zo’n pré productiemodel in je handen te houden en je bedenkt om daar plaatjes van te schieten…. Dan neem je op zijn minst toch functionerende hardware voor mee om dat te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *