‘De iPhone 6 komt in september in twee maten’

iPhone 6 concept
Een nieuwe dag, een nieuw iPhone 6 gerucht, maar feitelijk een soort bevestiging van een ouder gerucht.

We schreven eerder al dat de productie van de iPhone 6 in het tweede kwartaal van dit jaar zal starten. Dit doet vermoedden dat de nieuwe smartphone in het najaar zal verschijnen. De Japanse krant Nikkei bevestigt op basis van anonieme bronnen dat de wereldwijde lancering in september zal plaatsvinden. Vorig jaar had de krant het met de 5s vooraf ook bij het rechte eind.

Producenten van chips, vingerafdrukscanners en lcd-schermen voeren momenteel hun productie op. En ook opnieuw wordt door bronnen bevestigd dat de iPhone 6 er in twee maten komt: met 4,7 inch en 5,5 inch scherm. In beide gevallen dus groter dan de 4 inch van de 5s. Met de grotere schermen zal ook de resolutie aanmerkelijk worden opgevoerd. Donald ook weer blij.

Waar de diverse “anonieme bronnen” het nog niet over eens zijn is de vormgeving van het toestel. Het design weet Apple nog altijd zorgvuldig geheim te houden. Hoe lang nog?

4 reacties

  1. Vast weer een reden om de adviesprijs t.o.v. de 5S nog weer met 100, 200 euro op te schroeven. De Apple fanboys en -girls trappen er toch wel weer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *