De meest illegaal gedownloade series van 2017

Prison Break
Drie keer raden welke serie er bovenaan staat.

Tja, dat vergt geen uitbundig onderzoek. HBO’s Game of Thrones is wederom de meest populaire tv-serie als het gaat om illegale downloads. Op twee volgt, net als vorig jaar, The Walking Dead. Ook deze Amerikaanse tv-show is ongelofelijk populair, maar weet het tot op heden nog niet te winnen van Game of Thrones. Op drie volgt The Flash. Deze serie stond vorig jaar op plek vier. Nieuw in de lijst zijn Rick and Morty op vijf, Prison Break op zes en Sherlock op zeven.

De vijfde plek voor Prison Break verdient de nodige lof. De makers hebben een knappe comeback weten te maken van de serie. Persoonlijk was ik halverwege het nieuwe seizoen afgehaakt, maar ik viel duidelijk in de minderheid. Opvallend is dat Netflix-series als Stranger Things en Orange is the New Black het niet tot deze lijst weten te schoppen. Vermoedelijk worden dit soort series legaal via de streamingdienst bekeken en niet massaal gedownload. Niet zo vreemd, aangezien miljoenen huishoudens over de hele wereld beschikken over Netflix, waaronder in Nederland.

Check de top 10 met de meest illegaal gedownloade series van 2017 hieronder. De lijst van 2016 check je HIER.

1 (1) Game of Thrones
2 (2) The Walking Dead
3 (4) The Flash
4 (6) The Big Bang Theory
5 (.) Rick and Morty
6 (.) Prison Break
7 (.) Sherlock
8 (7) Vikings
9 (9) Suits
10 (5) Arrow

Eén reactie

  1. Tja, drie maanden nadat ik (als KPN klant) HBO abonnee werd, besloot het moederbedrijf daarvan dat dit in Nederland een Ziggo-only dienst moest worden. Dus voel ik me totaal niet schuldig als ik voor series als GoT de torrent client weer aanslinger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *