De nieuwe Huawei P Smart+ heeft iets opmerkelijks

De nieuwe Huawei P Smart+ heeft iets opmerkelijks
De rollen zijn omgedraaid.

Huawei heeft een nieuwe topper in het mid-range gamma gelanceerd. Het gaat hier om de P Smart+, de luxere versie van de P Smart die een halfjaartje geleden werd gepresenteerd. Het opmerkelijke aan dit toestel is dat de frontcamera van betere kwaliteit is dan de achtercamera. Het is voor het eerst dat Huawei dit toepast op een smartphone. Blijkbaar liggen de prioriteiten bij selfies en niet bij het nemen van omgevingsfoto’s.

P Smart plus

Op een aantal vlakken is de nieuwe P Smart+ een verbetering ten opzichte van de instapper. Zo beslaat het apparaat 85% van het kleurengamma en is er veel aandacht voor de camera’s. Voor zit een 24-megapixel lens en achter een 16-megapixel variant. Het gaat hier om twee dubbele camera’s, wat het totaal op vier brengt. Heldere selfies maken kan onder meer met Light Fusion dat 300% meer licht brengt.

De Huawei komt met Android 8.1 en is beschikbaar in de kleuren zwart en Iris Purple. Vanaf 8 augustus ligt de nieuwe P Smart+ in de winkels voor een adviesprijs van 349 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *