De nieuwe iPhone SE 2022 valt aardig tegen

Apple puntte de iPhone SE bij in 2022 en de veranderingen waren subtiel. Misschien wel iets té subtiel, want de interesse in de telefoon lijkt erg laag.

De nieuwste iPhone SE borduurt voort op wat we al kennen. Oude hardware in een nieuw jasje. Dat heeft nadelen, maar daarvoor bestaan de ‘dure’ iPhones. Want de oude iPhone 8-basis samen met een scala aan gerecyclede onderdelen maken de prijs verrassend vriendelijk. Van alles is vernieuwd, met als meest belangrijke nieuwe features 5G-connectiviteit en de A15 Bionic-chip.

Interessant?

Klinkt dus als een voortzetting van het bekende recept. Je zou dus zeggen dat de iPhone SE 2022 daarmee een kleine impuls ontvangt of in ieder geval qua interesse hetzelfde blijft. Nu blijkt het zo te zijn dat Apple de productie vermindert. De vraag naar de telefoon is een stuk minder dan verwacht. Dat meldt analist Ming-Chi Kuo.

Volgens de analist is de telefoon op veel plekken verkrijgbaar, wat overschot kan inhouden. De verwachting van 25 tot 30 miljoen exemplaren van de iPhone SE 2022 wordt nu in de analyse verlaagd naar 15 tot 20 miljoen. Wij durfden nog te stellen dat de iPhone SE 2022 best een topper kon worden, maar de cijfers vallen dus tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *