De nieuwe LG G7 ThinQ is hier en hij is duur

Auteur: , Geen reacties
LG

Trek de knip maar voor deze Zuid-Koreaanse smartphone.

LG heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd. De G7 ThinQ. Qua design heeft het toestel enige overeenkomsten met de iPhone X en de Samsung Galaxy S9, inclusief een inkeping. De smartphone heeft een 6.1-inch LCD scherm en werkt met een resolutie van 3120×1440 pixels. LCD is opmerkelijk, want in deze prijscategorie mag je anno 2018 wel een OLED-scherm verwachten.

De G7 ThinQ wordt aangedreven door een Snapdragon 845 processor en een 3000mAh sterke batterij. De 162 gram wegende smartphone heeft een dubbele 16-megapixel camera achter en een 8-megapixel camera voor. Op het gebied van kracht en opslag krijgt de G7 ThinQ 4GB RAM geheugen en 64 GB opslag.

Wanneer de nieuwe LG G7 ThinQ op de markt verschijnt is niet bekend. Tevens heeft LG Nederland niet bekendgemaakt wat het toestel moet gaan kosten. Via het Duitse persbericht konden we echter opmaken dat ‘ie 849 euro gaat kosten. Hoewel de Nederlandse prijs dus nog niet 100 procent officieel is, kunnen we ervan uitgaan dat dit tevens de adviesprijs in ons land zal zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).