De schitterende Google Calendar-app is voor iOS uitgebracht

De schitterende Google Calendar-app is voor iOS uitgebracht
Zocht je nog een fraaie agenda- en kalender-app voor je iPhone? Google biedt uitkomst.

Voor het eerst in de geschiedenis van de app is er een iOS-versie van Google Calendar uitgebracht. Het strakke en functionele design van de iOS-app komt grotendeels overeen met de -recent vernieuwde- Android-versie.

Ook de werking is gelijk: berichten in Gmail met daarin een afspraak worden automatisch doorgezet naar de app, waarbij meteen de nuttige informatie wordt meegenomen. Zoals de locatie, tijden, en namen van eventuele vrienden of collega’s. Ook toont Google een relevante afbeelding, van bijvoorbeeld van de locatie.

Handmatig nieuwe afspraken toevoegen kan uiteraard ook, waarbij suggesties worden getoond voor plaatsen en mensen die bij de afspraak aanwezig zijn. Je kunt ook alle gegevens uit je iCloud-agenda automatisch laten meenemen door de app. Ook kan de app afspraken uit alle andere agena-apps op je iPhone laten zien.

Hieronder een videodemo van de app, waarin te zien is dat je kunt switchten tussen een dagoverzicht, of meerdere dagen in één keer op je scherm kunt laten weergeven. De app downloaden (gratis) kan HIER.

[gv data=”t4vkQAByALc”][/gv]

Eén reactie

  1. Strak en functioneel?? Strak zeker, functioneel is het totaal niet meer. De 5 dagen weergave is te kort om een goed overzicht van je week te hebben en de enige weergave van de maand geeft alleen weer DAT er een afspraak is, maar niet wat voor afspraak. Ik gebruikte de google agenda voorheen om mijn ochtend en avonddiensten rooster in bij te houden. Sinds de update is dat een ramp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *