De Servicely-app laat je Androidtelefoon langer meegaan

Servicely-app
Je batterij zo efficiënt mogelijk gebruiken kost wat moeite, gelukkig neemt de Servicely app dit werk uit handen.

Zodra je de app zogenaamde root-rechten gegeven hebt, zal Servicely apps en processen automatisch afsluiten als ze op de achtergrond blijven draaien. Hiermee geef je de accuduur van je Android-toestel een flinke boost, zo schrijft Android Planet.

Interval
Om ervoor te zorgen dat al je belangrijke apps niet zomaar afgesloten worden zonder dat je er erg in hebt, kun je in de app zelf aangeven welke apps door Servicely gesloten mogen worden. Daar kun je ook een interval instellen waarop de app nagaat of er applicaties zijn die gesloten dienen te worden, 60 seconden bijvoorbeeld.

Door dit consequent vol te houden gaat je telefoon een stuk langer mee op een acculading, en het mooiste is misschien nog wel dat de app volledig gratis te downloaden is in de Google Play Store via deze link. Mocht je de makers van de app willen ondersteunen, dan kun je vanuit de app 2,40 euro doneren, al ontgrendel je hier geen nieuwe functies mee.

Nog geen reacties

  1. @DePannekoek
    “Servicely doet daarmee grotendeels wat andere apps, zoals Greenify en Xposed, ook doen. Toch zitten er enkele voordelen aan Servicely, zoals het Material Design van de app, de mogelijkheid om systeem-apps te stoppen en het lage geheugengebruik. Daarnaast is de app geheel gratis te gebruiken, hoewel er ook een optie is om de app voor 2,40 euro te kopen. Dit levert echter geen nieuwe functies op.” – Android Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *